Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: HAPPY BIRTHDAY ANAK UMI!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

09 November 2017

HAPPY BIRTHDAY ANAK UMI!!


Tanggal 9 November lahir lah si hensem umi ni.  Muhammad Hakan Haris Bin Muhammad Zaki. Alhamdulillah dah setahun dah Haris ye. hehe...Umi pun tak sangka sebenarnya akan lahir seorang lelaki dalam hidup umi selain papa. haha. sebab anak ke empat baru la disahkan lelaki.

Paling tak sabar bila doktor scan nak ukur paha dia masa dalam perut tapi ternampak pulak bebird dia. terus terkejut umi.."eh itu pistol dia" doctor cakap " tahniah dapat jugak boy". yang paling happy takde orang lain dah mesti la papa dia. nak geng main bola katanya. apa2 hal pun senang ada orang tolong papa. kuikui. kalau tak papa sorang je la the only man. 

Dengan ini umi nak ucapkan selamat hari lahir sayangku. semoga membesar dengan sihat dan gembira. Jadi anak soleh untuk umi dan papa. 


Update : Malam nya papa bawa balik ke comel sebiji..tengah setting makanan dan nak nyalakan lilin Haris dah tak sabar nak ngap kek. haha geram agak nya tengok warna warni. 




Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign