Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: JIHAN MUSE PUN MAKAN SET HAMIL SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

17 November 2017

JIHAN MUSE PUN MAKAN SET HAMIL SHAKLEE

artis dan shaklee

Kita orang kan...suka stalk ig artis. haha...sekali bila ter stalk ig Jihan Muse ni nampak set hamil shaklee ni laju la screenshot. haha. Ingat senang ke artis nak beli benda yang mereka tak dibayar. of course la dorang makan pun free je. Maklum la jadi duta sana sini.

 So bagi AR kalau Jihan dah di bawah pengawasan doktor sebagai seorang yang sedang hamil sarat pulak tu. dan masih mengacara dan bekerja sana sini memang seorang yang sangat kuat lah. Kalau AR sendiri dulu-dulu tengah sarat memang kalau boleh nak duk rumah je. Nak manjakan diri kat rumah duk diam2. Tapi memandangkan ada lagi anak nak kena uruskan memang terpaksa juga lah kuat kan. Tapi Jihan pun ada pilihan untuk tidak bekerja. Tak kan la dia tak de duit. hehe

Sebenar nya nak citer Set Hamil Shaklee je..melalut kelain pulak dah. Apa pun..AR personally bangga lah bila artis pun buat pilihan untuk bershaklee. haa bukan senang tu Set Hamil Shaklee nak jual kat artis. Uolls nak tau info lanjut pasal Set Hamil Shaklee ni boleh tengok SINI ye. 

Lagi 1..Shaklee bukan drugs..hehe ia adalah makanan tambahan sahaja untuk memenuhi nutrisi si ibu hamil. Mungkin bagi Jihan ia adalah benda yang wajib dia ambil setiap hari buat masa sekarang kan. ahakss pandai2 je buat andaian. Kalau salah harap maaf 

Nanti nak share lagi sorang artis yang order Shaklee dekat IG je uolls. kuikui. 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign