Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI VIVIX SHAKLEE MURAH SEPANJANG NOVEMBER

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

01 November 2017

PROMOSI VIVIX SHAKLEE MURAH SEPANJANG NOVEMBER


Mesti ramai yang tunggu Harga Vivix Shaklee Jatuh merudum murah-murah amat ni kan. Jimat sehingga Rm155.00 dengan pembelian Vivix Twin Pack ni

Apa yang akan uolls dapat dengan pembelian set vivix twin pack ni?
  • Keahlian percuma yang bernilai Rm68.90
  • Percuma penghantaran bernilai Rm10.00
  • Cash Bonus bernilai Rm36.10

Lepas je dari hari pembelian dan pendaftaran ni uolls terus dapat buat belian sebarang produk shaklee dengan harga ahli uolls. Jimat berganda2 tu. 


Vivix adalah produk penemuan revolusioner oleh Shaklee, Vivix Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Vivix mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaan sel.

Vivix mampu memperbaiki sehingga ke peringkat sel sebab tu lah AR sangat suka syorkan setiap penyakit dan masalah kesihatan untuk mencuba VIVIX SHAKLEE ni. Mahal bukan lah faktor nya tetapi khasiat dan manfaat kesihatan yang lebih baik adalah lebih penting kan. 

Antara nya adalah:-
  • Awet muda
  • Darah tinggi
  • Kencing manis
  • Parut excident
  • Sakit lutut
  • Rambut gugur
  • Nak kurus
  • Banyak angin 
  • Glaukoma katarak
  • Sakit Buah Pinggang
  • Masalah hati
  • Berhenti merokok
  • Nephrotic syndrome
  • Kanser
  • Masalah Jantung
  • Masalah usus
  • Autoimun (SLE)
  • Kemurungan
  • Kesuburan (pcos)
  • Parkinson
  • Kesihatan Menyeluruh
  • Vitiligo (sopak)
  • Nyanyuk
  • Tenaga



Walaubagaimana pun setiap penyakit yang anda hadapi perlu dapatkan nasihat doktor atau pakar kesihatan anda terlebih dahulu, Vivix hanya lah makanan tambahan bukan untuk mengubati. 

Info lanjut dan testimoni VIVIX SHAKLEE KLIK SINI

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign