Ajuya Rashid: February 2017

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

28 February 2017

TESTIMONI VIVIX ¬ DIABETES DAN BACAAN GULA TURUN

bacaan gula turun dengan vivix shaklee

Alhamdulillah, ikhtiar dgn Vivix membantu mak puan Syamsidar mengawal paras gula pada tahap normal. 

Itu penting bg memastikan kesihatan dijagai sebaik3xnya

Vivix ni mmg antioksidan terbaik
membantu penggunanya dlm membaiki DNA dlm sel

Pabila DNA sihat, sel sihat, organ dan sistem sihat dan sekaligus membantu badan kt menjadi lebih sihat!

Itulah khasiat dan manfaat Shaklee yang menyediakan produk nutrisi yang sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam


Bacaan gula dan diabetes nya turun ke tahap normal. happy kan kalau mak kita sihat. 


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




27 February 2017

COUNTDOWN - PROMOSI OSTEMATRIX 2 HARI LAGI


Assalamualaikum semua...hari ni dah 27hb februari, bulan 2 singkat sikit kan...so esok lah hari last promosi ostematrix ni. sebab tu AR nak ingatkan kat sini pada sesiapa yang nak nikmati harga jimat untuk ostematrix ni cepat2 roger AR. Esok jangan gigit jari kalau harga dah kembali ke asal. hehe

Ostematrix ni bukan sekadar kalsium je tau..sangat bagus untuk 

  • Menguatkan tulang 
  • Mencegah obesiti 
  • Menguatkan otot jantung
  • Mengelakkan kanser kolon
  • Mencegah PMS (senggugut)
  • Mencegah Batu Karang
  • Membantu pengangkutan nutrien 
  • Mengakalkan gigi dan gusi yang kuat
  • Kawalan tekanan darah 
  • Memperbaiki hiperaktiviti perut (gastrik)
  • Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
  • Meringankan stress


ESOK LAST DAY PROMOSI OSTEMATRIX SHAKLEE


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



25 February 2017

SHAKLEE BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE 2017

Barisan Leader #s2ufamilies

18 hb Februari lepas jatuh hari sabtu. AR di jemput ke Shaklee Business Leader National Conference 2017 ekslusif oleh Shaklee untuk leader2 nya. Alhamdulillah dapat juga menghadirkan diri. In Shaa Allah pasti akan melapangkan diri untuk event2 seperti ini. sekurang2 nya dapat juga meniup semangat untuk diri yang kerdil ini. ecehh.. ye la kerja kat rumah sorang2..kejap lemau kejap tak, kejap rajin kejap malas..cemana nak berjaya kan. Mujur lah ada kawan2 group shaklee di group2 whatsapp dan telegram. group2 kawan bisness. group2 supportive. haa start la tu nak citer cabaran kerja dari rumah tu. hahaha

Bukan apa bukan mudah untuk ke sini tau. hanya yang dijemput sahaja. iaitu Business Leader yang effective. Bila pergi event shaklee ni kan memang tak pernah mengecewakan penuh dengan surprise dan penghargaan. dari segi layanan dan gift pun memang superb. Makanan yang disediakan juga sudah tentu bertaraf hotel 5 bintang. mau tak nya catering dari Sunway Resort tu.

Nah AR kongsi serba sedikit Sekitar Shaklee Business Leader National Conference 2017

Sampai je jam 9 pagi tu terus dihidangkan breakfast. mula nya AR tak tau pun ada breakfast so kat rumah dah makan skit. tapi dalam hati rasa macam tak cukup je makan risau kelaparan. haa ada ni terus la ngap. hehe..sedap betul dim sum tuuuu terigat2


Lepas makan terus daftar kehadiran..dan kita orang dapat ni...LED Wrist..bila tepuk je atau kita orang buat bising gelang tu akan menyala. serius best. teruja pulak nak tepuk lebih2 hahaha. sampai sakit tangan. sambil makan pun dia menyala tuh. 



Lain2 souvenier pun banyak...happy la kita orang yang datang tu sebab ianya ekslusif untuk yang hadir sahaja. Antara nya adalah ;-

 - Mug Live weel, Be well
 - Key chain (pillbox)
 - Pendrive yang ada video untuk presentation conference 
 - Gelang LED
 - Planner 2017/2018
 - Flyer info tentang Landmark Study Shaklee
 - Memberkit baru Shaklee yang akan bermula April (tapi kita orang dah dapat sebagai sample..oyeahhh suka suka)
 - Paper bag of course la dorang bagi untuk letak souvenier tadi kan


Conference ni adalah bertujuan untuk Shaklee sampai kan apa yang Shaklee plan untuk penambahbaikan bisnes untuk pengedar2 nya. sebab tu mereka jemput leader je. so tugas leader adalah menyampaikan apa yang dapat dari conference ni kepada pengedar2 di bawah kumpulan mereka. Antae nya adalah 

 - Memberkit baru shaklee yang lebih padat dan comel
 - Shaklee bakal melancarkan 2 produk baru 
 - Head quaters Shaklee akan berpindah ke Sunway Geo (May)
 - Forum kesihatan (undangan Dr dari Sunway Medical Centre)
 - Ringkasan tentang Landmark Study Shaklee 
 - Kata2 semangat of course dari Presiden Shaklee



AR petik kata2 dari Presiden Shaklee Ms Helen Lam.."DREAM BIG, START SMALL, BUT MOST IMPORTANTLY START" semua orang ada impian yang besar, tapi tak semua orang nak mulakan mengejar impian tersebut. Tunggu je bulan jatuh keriba kan. apa yang AR buat sekarang adalah..Buat je..START. Start Small...In Shaa Allah impian yang anda impi kan sedang menanti. Kejar lah

eceh...


Lunch time juga disediakan...Makan buffet memang la tak ingat kenyang. tau2 perut dah penuh. haha. Sedap sangat. masih teringat squid dia tu. dengan kerabu mangga. 


Banyak lagi pengisian yang AR dapat dari Conference ni..Bukan sahaja ilmu malah pengalaman yang tak berharga. Terkejut juga dengan layanan yang Shaklee bagi. AR ingat datang dengar je. Tapi lebih lagi dapat. Pulang lah AR dengan semangat yang berkobar2 untuk lebih berusaha mengembangkan bisnes Shaklee ni. Sebab kita buat untuk diri sendiri juga bukan untuk orang lain. Kenapa nak kena fikir lagi. Ini lah bisnes yang diimpikan. Dari rumah je semua orang boleh berjaya. Alhamdulillah


Bersama Leader2 dibawah AR...Geng suri rumah pendapatan 4 angka sebulan..hehe


Gambar kenangan bersama Otai Shaklee..Beliau telah menjalankan bisnes Shaklee lebih 25 tahun. Bonus mencecah 5 - 6 angka sebulan. Salah satu sebab AR yakin dengan bisnes Shaklee adalah produk nya yang bagus dan bisnes nya yang real. Sehingga boleh diwarisi oleh anak cucu. Macam la Haji dan keluarga ni. 



Yeah...dah selesai attend Shaklee Business Leaders National Conference 2017. yang ianya sangat bagus untuk penambahan ilmu leader2..menambah lagi skill leadership, yang penting semangat untuk berjaya semakin membara. hehe. sebab banyak sangat peluang yang Shaklee sediakan. bukan cakap kosong sebab semua yang dapat pada hari tersebut AR dah rasa tinggal nak tambah baik dan capai lebih lagi. In Shaa Allah



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




24 February 2017

SIJIL HALAL SHAKLEE 2017 LATEST!



Seperti yang sedia maklum..Shaklee ada lah produk yang dijamin halal oleh ISA - Islamic Services of America. sijil ini perlu diperakui dan diperbaharui setiap tahun bagi memastikan ianya adalah telus.

Sebelum tu kena la juga pastikan badan ISA ni diiktiraf oleh Jakim ke tak kan. Kalau tak semua orang boleh claim produk dia halal untuk masuk Malaysia. Dan Alhamdulillah ISA tersenarai 




Boleh tengok kat sini ye badan2 yang diiktiraf oleh 
Jakim 

http://www.halal.gov.my/v4/index.php/my/badan-islam/badan-luar-negara-diiktiraf


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.





23 February 2017

TESTIMONI VIVIX ~ PLATELET DARAH RENDAH NAIK MENDADAK, TAK JADI AMBIL SUMSUM TULANG

ITP

Sebak AR bila mana customer AR hubungi kata anak nya 3 tahun tak jadi ambil sumsum tulang sebab platelet darah dia rendah dah naik mendadak lepas consume vivix shaklee ni. Yang buat Ar terharu lagi sengaja dia hubungi AR nak ucap terima kasih sebab sudi hantar vivix cepat masa dia order. AR ni kalau boleh nak je sepantas kilat barang sampai pada customer. 

Tapi itu lah tengok masa dan keadaan nya jugak kan. Kadang2 kena permintaan lebih dari ready stok tu yang buatkan AR putus stok makanya kena la order dulu. Walaupun Shaklee agak dekat dengan AR tapi kekangan masa urus anak sekolah dan anak2 yang lain tu yang membuatkan AR lebih suka Shaklee yang pos kan stok. Free je pun Shaklee pos. hehe so mana lebih baik. pergi sendiri kena parking lagi, minyak lagi, belum tol lagi..eh melalut ke situ pulak. orang nak dengar pasal adik yang 3 tahun ni bukan pasal bisnes shaklee awk. haha. k bai

Masa AR minta izin kakak ni untuk share testimoni ni dengan orang di luar sana..dia dengan senang hati izin kan. "itu la tujuan akak bagitau ni" waaa baik sangat akak ni..siap nak rekemen pada sesiapa yang mengalami nasib yang sama. Kata nya ITP ni dah semakin common. dalam family dia ada dua orang yang ada panyakit ni. Alhamdulillah...bila customer happy..AR ni lagi la double happiness sebab boleh bantu customer kan.

Vivix ni mampu memperbaiki sehingga ke sel dna kita sebab tu AR syorkan sangat2 pada yang mempunyai penyakit kronik untuk cuba syrup shaklee ni yang tinggi antioksida. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

22 February 2017

Pencarian Bloglist stnrsyfh Sesi March 2017



Klik Banner Untuk Join Ye!








21 February 2017

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Happy birthday to me, happy birthday to me...haha walaupun dah seminggu berlalu 14 Feb. tapi nak juga buat entry ni sebab rasa birthday tahun ni la paling best skali. 2 session tu ha depa buat surprise. maklum la AR ni takde kawan lain dah. kawan2 semua kat alam maya je. cuma ada adik beradik dan suami je. so tunggu depa punya surprise je lah. Tapi sebelum kejadian AR dah pesan jangan buat. jangan buat....tak bagi buat sebab takut menangis. kuikui




Hari kejadian...kebetulan Kenny Rogers ada promosi buy 1 free 1, AR ni saje la tanya kot ada orang nak belanja birthday girl kan. skali Kak Ida (kak ngah) volunteer. so set dengan dia nak lunch dekat KR. bila sampai tu ingat kami berdua je. rupa nya nah depa dah siap ramai2 kat KR aeon Equine haa...agak surprise. Baru nak start makan tu geng2 pekerja KR bawa kek sambil nyanyi. Euwwww macam budak2 lah dorang ni. Terharu hakak tau. Tapi dalam hati memang rasa di sayangi oleh mereka2 yang ku sayang. rasa diri ini dihargai. 


Malam nya pulak giliran husband AR pulak. kata nya siap nak keluar dinner. pakai cantik2. Allah cemana nak pakai cecantik nih. pakai blouse je lah..haha. dah book tempat di seoul garden tapi..geng2 surprise datang lambat boufet nya tutup pukul 9.45. pkul 9.15 baru depa sampai. sudah nya kami ke Teppayaki..itu pun nasib baik je nasi cukup. hentam saje lah. sempat jugak depa komplot dengan pekerja teppayaki keluar kan ke.

sebelum kejadia malam nya...sambil borak2 dengan si adik AR. kenapa lambat? sambil bising2 tu..dia selamber je kantoi..lambat la mak ni nak tunggu orang tu lah orang ni lah..pastu gi beli kek lagi (erkkk kantoi...haha)..dia buat muka selambar macam takde pape berlaku. terlajak perahu boleh diundur. terlajak kata kantoi sudah. hahaha. 

Alhamdulillah...bukan sambutan hari jadi yang AR impikan..tetapi ukhwah dan semangat satu keluarga dapat berkumpul sebagai asbab. Subhanallah...AR rasa bersyukur dengna kasih sayang yang diberikan, Kasih sayang yang terjalin antara kami. Semoga ALLAH S.W.T limpahkan dan kekal kan kasih sayang antara kami. 






07 February 2017

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE - BACAAN GULA TURUN UNTUK DIABETES

BACAAN GULA TURUN

Alhamdulillah, ikhtiar dgn Vivix membantu mak puan Syamsidar mengawal paras gula pada tahap normal👍

Itu penting bg memastikan kesihatan dijagai sebaik3xnya

Vivix ni mmg antioksidan terbaik
membantu penggunanya dlm membaiki DNA dlm sel

Pabila DNA sihat, sel sihat, organ dan sistem sihat dan sekaligus membantu badan kt menjadi lebih sihat!

Itulah khasiat dan manfaat Shaklee yang menyediakan produk nutrisi yang sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




06 February 2017

TESTIMONI SET SLIMMING SHAKLEE - BERAT TURUN 9KG DARI BERAT SEBELUM HAMIL

kurus lepas bersalin

Gambar kiri masa Jan 2016, belum pregnant Eisya lagi tapi badan bagai dipam2. Masa tu 76kg berat. Baju lama memang sendat ketat xhengat. Nak selesa pakai baju kurung besar je gi keje hari2.

Pastu hamilkan Eisya 9 bln, berat naik lagi jadi 85kg! Pehh masa tu memang sakit je hati semua baju x muat. Setiap kali nak pilih baju kat almari tu bercinta rasanya termenung, baju mana yang muat lagi aku nak pakai ni?

---
Gambar kanan masa awal bulan Dec 2016. Berat dah turun jadi 67kg!! 2 bulan lepas beranak Eisya. Amal ESP, LECITHIN & ALFALFA COMPLEX sepanjang berpantang Eisya.

Set ni memang sesuai sangat untuk ibu2 menyusu sebab bukan je mama yang boleh kurus, susu badan jadi banyak & baby pon dapat semua khasiat vitamin dalam set ni.

Berat turun konsisten kilo by kilo, excited sangat sebab dah hilang 9KG dari berat sebelum pregnant!! Baju2 lama dah start boleh pakai balik :)

Eisya sekarang 3 bulan, saya buat Detox Cara Shaklee 7 hari minggu lepas, berat turun lagi 2kg. Inchloss rasa sangat2 sampai confident je gi angkut balik semua baju2 lama dari almari rumah mak, semua baju muat dah! - Puan Nurul



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



04 February 2017

PROMOSI SHAKLEE ¬ OSTEMATRIX BELI 6 PERCUMA 1, BELI 2 DISKAUN 5%

ostematrix


Ada lagi promosi bulan feb ni...jangan gelabah.. hehe khas untuk mereka2 yang memerlukan kalsium. bukan "mereka2" je tau...semua orang memerlukan kalsium tinggal dengan sikit atau banyak je. AR memang mengaku AR kurang minum susu. Kalau minum pun minum susu HL marigold tu je. susu tepung memang tak boleh terima di tekak. Jalan mudah dia ambil la Ostematrix ni...senang pun senang..konpem cukup la keperluan kalsium untuk ibu menyusukan anak macam AR ni. 

Bulan ni harus la borong 1 set Beli 6 free 1 tu..bekal untuk 7bulan terus. hehe. untuk yang baru nak berkenalan dengan pil kalsium shaklee ni boleh la cuba masa promosi ni kan. 


Untuk siapa Ostematrix ni 
  1. Ibu mengandung
  2. Ibu menyusukan anak
  3. Wanita yang pernah melahirkan anak
  4. Individu yang tak minum susu
  5. Senggugut
  6. Sakit sendi
  7. Gastrik 
  8. Sembelit


11 khasiat ostematrix
  1. Menguatkan tulang
  2. Mencegah obesiti
  3. Menguatkan otot jantung
  4. Mencegah batu karang
  5. Mencegah PMS 
  6. Mengekalkan gigi dan gusi yang sihat
  7. Kawalan tekanan darah
  8. Mestabilkan tahap PH alkali
  9. Membantu mengangkut nutrien ke seluruh badan 
  10. Mengawal tekanan darah
  11. Melembutkan najis




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



03 February 2017

CLEARANCE SALE ¬ ALFAFA DAN LECITHIN SHAKLEE BELI 1 PERCUMA 1

promosi lecithin shaklee
Berita baik untuk pengguna dan peminat tegar LECITHIN DAN ALFAFA SHAKLEE ni...tengah MURAH ni..Beli 1 percuma 1 tu. memang rugi la kalau tak ambil peluang ni. Clearance Sale yang jarang2 sekali Shaklee buat ni uolls. Tu AR syorkan sangat uolls ambil peluang ni untuk cuba kehebatan produk terhangat Shaklee.

Ada orang ambil set ni lecithin dan alfafa ni untuk kurus, untuk menyusukan badan, untuk buang kolesterol, untuk detox, dan untuk tenaga. Macam2 lah..maklum la memang banyak khasiat 2 bradik ni. 

Antara kebaikan alfafa

* mencuci usus dan membuang sisa toksin dalam badan
* meneutralkan asid dalam badan
* membantu masalah penghadaman dan pencernaan
* melegakan sembelit
* membuang angin dalam badan
* membersihkan toksin
* menyikirkan lemak dan kolestrol
* mencuci hati, darah dan usus

Antara kebaikan Lecithin

* Lecitin memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolestrol
* Ia menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik(HDL)
* Membantu kawal paras triglycerides.
* Membantu memecahkan lemak badan

* Megurangkan lemak yang tersendat di pembuluh pembuluh darah
* Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolestrol


herga alfafa shaklee


Murah ke murah tu...Beli 2 dengan harga 1...nak beli lecithin 2 botol je pun boleh, nak beli alfafa 2 botol pun boleh. nak beli dua2 lagi la boleh. Dengan pembelian set promosi ni uolls boleh dapat stok untuk 2 bulan. waaaa gila jimat. sapa yang nak berjinak2 nak kurus nak buang toksin dalam badan. rasa lemau2 badan tu meh cuba alfafa.

Takmau cakap banyak dah la...nak bagitau tu je...pape roger..hehe



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign