Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI SHAKLEE APRIL ~ ESP SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 April 2018

PROMOSI SHAKLEE APRIL ~ ESP SHAKLEE


Ni haa..untuk korang yang suka kan ESP Shaklee ni. Ada promosi beli 5 dapat voucher Rm50.00 untuk next purchase tau. 

Tapi kan.memandangkan dengan belian 5 ESP ni sikit je lagi uolls nak layak untuk dapat free membership. Alang2 tu baiklah uolls tambah 1 botol vitamin C ke untuk dapatkan keahlian percuma sekali gus dapat harga 5 esp ni dengan harga ahli + Voucher Rm50.00 + Free Membership + Cash bonus + Free Pos...waaaa best sangat ni 

ESP ni kalau semua dah biasa minum dah tau dah khasiat dia untuk apa kan..untuk yang belum tahu meh AR share serba ringkas ye. Mana tahu rasa nak cuba kan
  • Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  • Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
  • Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
  • Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak
  • Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.
  • Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.

AR sendiri dah masuk tahun ke 6 mengamalkan ESP. Alhamdulillah sangat membantu AR sebagai seorang suri rumah yang bekerja dari rumah sambil menguruskan 4 orang anak. 2 sekolah dan 2 orang lagi masih 3 dan 2 tahun...juga masih menyusu badan. 

Kalau tak minum ESP pagi2 mesti akan rasa cepat lapar, tengah masak ke sebelum makan ke mesti dah ketar menggigil kalau lambat makan. Susu badan maintain untuk di boboy yang kuat menyusu tu. hehe

Uolls jangan lepas kan peluang ni tau. Grab ESP Shaklee ni yang super duper murah dan jimat sepanjang april. jangan lupa whatsapp AR untuk order.



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign