Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: CHEWABLE VITAMIN C PLUS SHAKLEE KEMBALI!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

13 August 2018

CHEWABLE VITAMIN C PLUS SHAKLEE KEMBALI!

vitamin c untuk kanak-kanak

Hai uolls..nak bagi tau ni. Chewable vitamin c plus shaklee dah kembali tau. setahun menghilang sebab kena lalui procedure KKM yang sangat lama. Alhamdulillah...Shaklee tak kan jual selagi tak dapat kelulusan. Dah lulus baru jual. bukan nya tengah minta kelulusan dah jual dah macam sesetengah produk kan. itu la keistimewaan shaklee. Menjaga setiap keluaran produk dorang. 

So bagi korang yang nak dapatkan vitamin c chewable ni dah boleh start order dah...In Shaa Allah stok banyak..AR cadang nak buat stok untuk customer2 AR. Senang korang nak je terus pos. terus hantar. 


Sebelum tu kena la tahu kenapa kena ambil chewable vitamin c plus ni...Vitamin c memainkan peranan penting dalam menyokong kesihatan keseluruhan termasuk kesihatan gigi, gusi dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda. Chewable vitamin c ni sesuai untuk individu yang mengalami kesukaran tablet atau tidak makan makanan yang kaya dengan vitamin c secukup nya. Terutama sekali kanak-kanak.


Antara kandungan chewable vitamin c plus ni ialah Vitamin c (as ascorbic acid) 100mg, citrus limon (lemon) fruit extract : 8mg, Mixed citrus fruit extract 8mg. Citrus sinensis (orange) fruit extract 6mg dan citrus paradisi (grapefruit) fruit extract 2mg 



Keistimewaan Chewable Vitamin C plus shaklee ialah mempunyai rasa sitrus yang enak. Ditambah dengan serbuk rosehips, bioflavonoid sitrus dan hesperidin untuk meningkatkan fungsi vitamin C.

Harga Chewable Vitamin C Plus Shaklee : Rm51.25 (RP)


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign