Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI OGOS ~ BELI SET YOUTH SKIN CARE SHAKLEE FREE FACIAL DEVICE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 August 2018

PROMOSI OGOS ~ BELI SET YOUTH SKIN CARE SHAKLEE FREE FACIAL DEVICE


harga youth shaklee


Ada lagi ni promosi bulan ogos ni korang. Jangan cakap hakak tak payung hokey. Belian Set Youth Renew & Maintain , Set Youth intensive treatment & repair set korang akan dapat Youth Facial Cleanse & Firm Device secara percuma tau. Best sangat dengar nya device ni boleh urut semua2 tempat. hehe. Boleh guna untuk cuci muka sambil urut2 untuk bagi firm.

Youth Renew & Maintain Set 
 - cleanser
 - Toner
 - Moisturiser
- serum
 - Night cream 

Harga Youth Set Shaklee Renew & Repair : Rm1262.50 (RP)

Youth Intensive Treatment & repair 
 - Clenaser
 - Toner
 - Moisturiser
 - Serum
 - Night cream
 - radiance + e

Harga Youth Set Shaklee Intensive Treatment & repair : Rm1675.00 (RP)

Dengan pembelian set ini..korang layak untuk dapat free membership tau. Maka nya harga akan menjadi jauh lebih murah dengan pendaftaran sebagai ahli. Jangan risau jadi ahli tak perlu buat bisnes pun. Daftar untuk dapat menikmati harga yang jauh lebih murah dan jimat. AR akan guide korang untuk mendapat yang terbaik. 


Haa..Device ni boleh digunakan di setiap pelusuk badan..haha...gunakan krim2 yang ada di dalam set youth Shaklee korang atau pun Herbal blend krim dan juga Baby Shaklee. Wow...teruja betul ni. Katanya device ni sangat lembut bila dikenakan pada kulit kita. wow sangat kan. AR nakkkkkk. 




Boleh tengok demo pengguna Youth Device yang sangat exclusive dalam video kat atas ni. Nak order roger AR terus. hehe. daaaaa



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign