Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI SET PANTANG DAN SET MENYUSU SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 August 2018

PROMOSI SET PANTANG DAN SET MENYUSU SHAKLEE

harga ahliset pantang shaklee

Hai korang...AR ada benda best nak share ni. haha..khusus untuk ibu-ibu yang bakal berpantang dan sedang menyusu kan baby. Shaklee ada buat promosi belian SET PANTANG DAN SET MENYUSU ni untuk bulan ogos tau. 

Dengan belian set ni korang akan dapat FREE beg "Why I Love Shaklee" boleh la letak barang2 baby untuk travel nanti. Beg ni sangat ringan nak menarik. Haih AR mesti la order 1 set sebagai set menyusu. sebab AR masih menyusu kan badan untuk Haris yang berumur 1 tahun 8 bulan. haaa lagi 4 bulan je dah nak genap 2 tahun. Semoga dipermudahkan dengan bantuan set menyusu dari shaklee ni.

Yang bestnya Set menyusu ni boleh terus diamalkan dari set pantang lagi sebab dalam pantang pun kita dah memang memerlukan nutrisi2 ni sehingga la menyusu.

Apa yang kita boleh dapat dari menggunakan set pantang dan menyusu Shaklee ini ialah :-

Luka bersalin cepat sembuh

  • Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin sama ada secara normal atau ceaser
  • Meningkatkan susu ibu
  • Memberikan tenaga berpanjangan
  • Memulihkan libido (untuk fungsi keintiman)
  • Melindungi rambut dan kuku ibu
  • Membentuk kontur tubuh menawan
  • Meningkat imuniti ibu dan bayi
  • Mengurangkan kesan strechmark 
  • Membuang toksin dari badan 
  • Mencantik dan menganjalkan kulit
  • Menurunkan berat badan


Harga Set Pantang ini ialah Rm666.25 (RP) ..korang boleh terus mendaftar sebagai ahli untuk mendapatkan harga yang jauh lebih murah. contact AR untuk info lanjut.



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign