Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI OSTEMATRIX UNTUK SEMBELIT KETIKA BERPANTANG

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 August 2018

TESTIMONI OSTEMATRIX UNTUK SEMBELIT KETIKA BERPANTANG

sembelit masa pantang

Sembelit ketika pantang memang menyiksakan..Mana nak tahan sakit luka jahitan lagi, nak meneran sebab sembelit lagi. ish..AR taknak bayangkan sebab dah pernah kena sekali masa anak pertama dan kedua. Anak ketiga dan keempat baru la jumpa shaklee. Pantang dengan Set Pantang Shaklee langsung tak ada masalah sembelit menjengah. hehe

So sini AR kongsikan testimoni salah seorang yang dah cuba ostematrix sebab sembelit ketika berpantang. " Makan ostematrix dah boleh berak dah..kalau tak menangis dalam bilik air"....keluar bilik air mesti berpeluh..hehe yang ni AR tambah. 


Ini pengakuan dari kak yaya pulak..."Alhamdulillah syu since dapat oste ari tu aku dah start makan malam2 sebelum tidur. esoknya membuang lawas sangat-sangat. Tak sembelit dan sakit kat tempat buasir tu..Rasa puas membuang. sampai harini tiap hari aku membuang dengan lawas tanpa sakit memang lega"...Haa kalau tak membuang memang masalah kan...gelisah je sepanjang hari. hehe.



Ostematrix bukan sekadar kalsium, ia mengandungi 400mg magnesium dan vitamin yang membantu untuk melembutkan najis dan melancarkan pembuangan sisa buangan dalam usus. Mengambil 4 biji ostematrix bersamaan 4 gelas susu sehari yang memenuhi keperluan ibu-ibu ketika berpantang dan menyusu kan bayi. 

Harga : Rm62.00 (RP)



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign