Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI VIVIX SHAKLEE KULIT MAKIN SEKATA DAN BERTENAGA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 August 2018

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE KULIT MAKIN SEKATA DAN BERTENAGA

Testimoni vivix

Best betul testimoni vivix ni...semalam baru AR dapat. fresh dari ladang. hehe...8hb beliau terima vivix nak cuba sebotol je dulu maklum la promosi. Tapi nanti kalau ok hujung bulan kot la sempat nak repeat order yang promo kan. AR pun layankan aje lah...order sebotol tanpa harga promosi. 

Tengok-tengok belum hujung bulan baru 14hb iaitu 6 hari dari tarikh belian sebelum nya beliau dah roger AR balik untuk dapatkan 2 botol dengan harga promosi. Ish mesti best sangat testimoni ni. Rupanya Nadira cakap kulit mak makin sekata " Kak minum vivix tu memang cantik kan kulit ke, kulit muka mak sekata..baru je minum saya risau dia dah lawa nak melaram pulak..haha"

"Tapi kesan dia cepat..mak dulu tak larat joging dia jalan jer..sekarang bapak tinggal belakang"...Habis la mak dia dah makin bertenaga dan cantik pengangan vivix...hehe

Apa2 pun AR tumpang gembira dengan manfaat yang dapat dari vivix ni. Lagi pun Polifenol yang terdapat dalam Vivix sangat membantu untuk memiliki kulit lembut, anjal dan berseri. 

Kajian klinikal terkini menunjukkan polifenol mempunyai potensi untuk menggalakkan penghasilan kulit sihat dan berseri. Polifenol juga memainkan peranan penting dalam mengekalkan kesihatan dan kessejahteraan tubuh badan. Melindungi sel-sel dalam tubuh dari kerosakan radikal bebas termasuk menggalakkan fungsi jantung yang sihat, sebab tu lah mak Nadira dah boleh joging. hehe


Jangan lupa bulan ogos ni kita ada promosi beli 2 dapat diskaun 5%, beli 6 percuma 1... Best sangat..siap dapat free membership, cash rebate, free pos, dan juga layak untuk membeli cooler beg dengan harga Rm8 sahaja. 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )


Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign