Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: VIVIX SHAKLEE READY STOK

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

10 August 2018

VIVIX SHAKLEE READY STOK

ready stok putra heights

Korang...nih AR dah borong untuk orang-orang Putra Heights atau kawasan berhampiran yang cari pengedar vivix Shaklee, atau cari Vivix Shaklee ready stok. 

Pengedar Shaklee ni berada di Putra Heights Seksyen 9, betul-betul belakang stesen minyak Petron kalau tak jumpa rumah tunggu la kat situ nanti AR datang. hehe. 

Lagi 1 pitstop boleh juga jumpa di Giant Putra Heights..Dah jumpa Giant Putra Heights..terus hello AR. Tak sampai 5 minit AR sampai. ahakss..



Sempena promosi ni...uolls layak untuk menikmati belian yang jauh lebih murah dengan pendaftaran ahli. Lagi pun dengan belian set promosi 

2 botol vivix anda layak untuk menikmati diskaun 5% , Percuma keahlian dan akan dapat cash rebate 5%. Haa banyak jimat tu. Kalau belian 6 botol lagi la jimat kan...Percuma keahlian, percuma sebotol vivix dan bonus 11% dari jumlah belian...wooo...suka tak? AR la suka nak share dengan korang semua. Bila jimat2 ni sape tak suka. 

Sebelum tu siapa yang memang pengguna tegar Vivix tau la Vivix ni untuk apa kan. Yang belum tahu dan baru2 nak cuba boleh rujuk info ringkas kat bawah 



TESTIMONI VIVIX SHAKLEE boleh KLIK SINI. banyakkk untuk kanser, kencing manis, buah pinggang, diabetes, stroke dan sebagai nya. 


DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign