17 December 2018

VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH GILA!!

Vivix Shaklee

Harga Vivix Shaklee murah gila korang...yang ni memang rugi kalau AR tak bagitau awal-awal. Sebab tak pernah lagi Shaklee buat offer sehingga 10% potongan untuk produk vivix shaklee ni. Yang geram nya ianya adalah istimewa untuk ahli baru sahaja tau. maksudnya bagi korang yang memang nak beli atau tengah usha2 nak beli vivix sekarang la masa dia. Terus grab 2 botol tau. Banyak sangat untung nya kat sini AR share kenapa jimat.

  • Harga Rm684.00 (Harga pasaran sebotol Rm475.00 kalau 2 botol dah Rm950.00 kan...sebab tu kena terus grab 2 botol dan daftar keahlian. Korang jimat sehingga Rm266.00)
  • Percuma keahlian yang bernilai Rm65.00 tak perlu bayar dah yuran keahlian tu. best kan jimat lagi
  • Percuma penghantaran bernilai Rm10.00, pun best jugak...hehe jimattt
  • Bonus atau cash back 5% hampir Rm38.00 untuk lagi..cuba tolak siap-siap harga vivix tadi jimat lagi kannn. 
  • Percuma cooler bag yang sangat exclusive...uwaaa yang ni membuat AR jeles tau. Selalu AR kena beli dalam Rm28.++. Tapi korang yang mendaftar dengan promo ni akan dapat secara percuma sahaja. erghhh jeles amat. 


vivix bandar kinrara
Harga Vivix Shaklee Murah sangat ni

Haaa ni haa cooler bag tu. Exclusive sangat untuk korang bawa travel Vivix. sebab vivix ni disyorkan untuk simpan ditempat yang sejuk. Kalau kat rumah terus je simpan dalam peti ais lebih selamat dan menjaga kualiti nya. Nak travel masuk kan dalam beg ni untuk mengurangkan pendedahan kepada suhu yang tinggi. 

Haih tak boleh jadi ni...Korang kena order tau vivix shaklee tengah murah gila ni. Offer ni berlangsung sehingga 28 Februari 2019 je tau. Sempat lagi fikir tapi kalau kehabisan stok tak dapat la nak nolong kan. Dorang ni bukan nya boleh harap. hehe. Maklum la Vivix adalah produk paling top didalam banyak2 produk Shaklee. 

Info lanjut dan testimoni VIVIX

Nak order Vivix Shaklee dengan harga murah gila ni boleh terus whatsapp AR tau. berdesup AR hantar. hehe




Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti BANDAR KINRARA, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, TAMAN PUNCAK JALIL dan BUKIT JALIL  boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di  Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Puchong, Seri Kembangan dan Taman Puncak Jalil



0 comments:

Post a comment