03 January 2019

ESP SHAKLEE HARGA MURAH GILA SEPANJANG JANUARY 19

Harga ESP Shaklee murah

Korang...untuk peminat tegar ESP Shaklee...Haa ni peluang best. Harga ESP Shaklee tengah murah gila ni. Untuk Januari 2019 je tau. Haa cepat-cepat la order. Boleh buat stok untuk puasa nanti. Eh awal nya. takde masalah pun kan. hehe..lagipun kita-kita maklum lah start puasa awal. Nak ganti puasa la apa la. 

Kalau macam AR memang la pengguna tegar ESP Shaklee ni untuk kehamilan sekarang. ikutkan sekarang kandungan dah 5 bulan..Lagi la sangat memerlukan sumber protein untuk tenaga dan nutrisi baby dalam kandungan. Rasa tak lengkap hidup kalau tak minum ESP sehari.

Harga ESP Shaklee biasa nya Rm161.00. tapi Harga ESP Shaklee ni untuk bulan Januari ni ialah... Beli 2 tong Rm306.38 , Beli 6 tong Rm967.50... Nak lagi jimat korang kena la daftar keahlian. Serius jimat gila. Haa belian 6 tong tu korang layak dapat percuma ahli shaklee shaklee tau. Percuma penghantaran pulak tu. Jimat dah Rm75.00. Cuba bayangkan seberat-berat 7 tong shaklee pos tu dorang bagi free je. Ish tak patut betul. So Harga ESP juga boleh jimat sehingga Rm200.00. 

Lepas dah daftar ahli shaklee korang boleh dapat rebat 5% dari belian tu. Ini untuk belian buy 6 free 1 je tau. Untuk belian Twin pack pun boleh je sebab taknak banyak-banyak sangat kan. Tapi kalau ada geng nak share-share apa salah nya. hehe. So untuk belian twin pack korang jimat 5%. Untuk lagi jimat macam biasa daftar la ahli shaklee. Tak rugi pun lepas ni ada promo atau nak repeat order boleh dah terus guna keahlian untuk dapat kan harga ahli shaklee. 

Antara Kebaikan ESP Shaklee yang korang dah sedia maklum ialah :-

- ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.

- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.

- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.

- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.

- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,

- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.

- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

Info Lanjut mengenai ESP SHAKLEE klik sini



Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti BANDAR KINRARA, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, TAMAN PUNCAK JALIL dan BUKIT JALIL  boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di  Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Puchong, Seri Kembangan dan Taman Puncak Jalil



0 comments:

Post a comment