23 January 2019

PROMOSI JOM JADI AHLI SHAKLEE DISKAUN PRODUK 10%


Korang...yang ni AR kena bagitau lagi, sebab promosi best sangat ni. Ekslusif untuk ahli baru Shaklee sahaja. Dengan belian starter pack ni korang boleh dapat diskaun 10%, bonus 5%, percuma keahlian yang bernilai Rm65.00, penghantaran percuma..eh banyak betul ni. rugi sangat kalau tak ambil peluang ni. yang best nya peluang ni dibuka dari 15 disember sehingga 28 februari. 2 bulan setengah tu. hehe sempat nak fikir ke nak apa kan. 

Kat bawah ni AR share 3 starter pack tersebut.




1. Vivix beli 2 diskaun 10%, dari harga Rm950 harga pasaran tapi untuk promosi Jom Shaklee ni korang cuma perlu bayar Rm684.00 untuk 2 botol Vivix beserta keahlian secara percuma (Rm65.00), Lagi jimat penghantaran juga percuma jimat lagi Rm10.00. Wahh best gila. Yang AR jeles nya ialah tawaran ni untuk ahli baru shaklee sahaja. ada lagi tau, belian ni juga melayakkan korang untuk dapat bonus 5% dari jumlah belian tersebut. Iaitu lebih kurang Rm30.00. Tambah lagi penjimatan kan. waduh rugi la tak grab sekarang. hehe


2. Youth Starter Set diskaun 10%, percuma keahlian shaklee, percuma penghantaran dan juga cash rebat 5%. Untuk korang yang baru nak cuba-cuba dan mula produk skincare shaklee baru ni kena la grab sekarang tau. banyak sangat jimat ni. Kalau AR beli pun tak dapat harga ni. Ekslusif untuk ahli baru shaklee sahaja. Mengundang rasa marah ni tau. hehe...Tapi takpe yang penting korang happy. Korang happy AR lagi la berganda happy sebab dapat beli youth shaklee dengan harga jimat ni. Dari Rm850 sebagai non member...terus boleh dapat dengan harga Rm612.00 siap keahlian shaklee lagi. Next purchase pun dah dapat beli dengan harga ahli juga.


3. Family Wellness set diskaun 10%. Set ini adalah untuk korang seisi keluarga. sebab tu dipanggil family wellness set. Ianya adalah untuk kanak-kanak sehingga lah dewasa. Dengan pembelian set ini korang jimat sehingga Rm366.00 dengan penjimatan ini juga korang dapat keahlian percuma shaklee dan cash rebat 5%. Barangan ini juga akan dihantar secara percuma ke depan rumah anda. hehe. Jangan lepaskan peluang ni tau. Hubungi AR sekarang!!




Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti BANDAR KINRARA, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, TAMAN PUNCAK JALIL dan BUKIT JALIL  boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di  Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Puchong, Seri Kembangan dan Taman Puncak Jalil

0 comments:

Post a comment