02 August 2019

VIVIX SHAKLEE MURAH!


Harga Vivix shaklee

Hai...ada berita gembira untuk peminat Vivix Shaklee ni tau, kalau korang nak tau sepanjang bulan Ogos ni Vivix Shaklee harga murah gilerr. mana tak nya beli 6 botol dapat percuma sebotol (bernilai Rm475 secara percuma). Buat belian untuk 2 botol pula korang akan dapat diskaun sebanyak 5%.

Haa meh kita kira harga sebenar Vivix ni. Dari harga ahli hingga lah harga diskaun ye. 

HARGA VIVIX
VIVIX : BUY 6 FREE 1 @ RM2280.00

Beli 6 percuma 1. Retail Price Rm2850 (kalau nak borong yang ni..Kakya cadangkan korang terus la daftar keahlian sebab dah tentu layak daftar ahli dengan belian ni tau) so harga untuk 7 botol Vivix hanya lah Rm 2280.00. Nampak tak berapa jimat dengan belian promo buy 6 free 1 ni. 

VIVIX
VIVIX : BUY 2 @ 5% DISKAUN RM722.00

Uih banyak sangat la nak beli 6 botol + 1 botol Vivix...Takpe boleh order yang set twin pack. Beli 2 botol Vivix dapat diskaun 5%. So dari Rm902.50 harga retail. Korang boleh dapat dengan harga Rm722.00 layak juga untuk daftar keahlian. sangat la jimat kan. Time macam ni boleh la orang macam Kakya ni nak order Vivix. Hehe

Bila lagi nak merasa minum minuman ajaib ni dengan harga murah. Sini Kakya share sedikit sebanyak kebaikan produk Vivix ni. 

Banyak sangat khasiat dia.. Kalau nak cuba ikhtiar boleh la cuba dengan Vivix ni. In Shaa Allah dapat membantu menstabilkan serta memperbaharui sel-sel badan. 

Kalau tempoh promosi dah habis harga sebenar sebotol Vivix Shaklee ni Rm475.00. Beli 2 botol layak percuma keahlian dengan harga Rm760.00. Jika berminat jangan segan silu untuk hubungi AR ye. Terus je tekan link whatsapp. Pos adalah percuma, penghantaran percuma sekitar Bandar Kinrara.


Salam, 
Ajuya Rashid
Hp / Whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara 


0 comments:

Post a Comment