19 February 2020

KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA DENGAN BELIAN SET JOM SHAKLEE

daftar ahli shaklee

Shaklee ada buat promosi keahlian shaklee secara percuma dengan pembelian set jom shaklee dibawah ni tau. Jika korang semua ada berniat nak jadi ahli shaklee boleh la pertimbangkan tawaran ni. Belian set Jom Shaklee ni korang boleh jimat sehingga 10% dan juga jimat yuran pendaftaran ahli shaklee bernilau Rm65.00, pos pun percuma tau. 

Antara set yang ditawarkan ialah 

1. Set Hamil (Prenatal Set) Rm438.30 selepas diskaun 10%. Anda juga layak mendaftar secara percuma dan penghantaran percuma. Jimat sehingga Rm246 dari harga retail. 


Set ini mengandungi nutrisi lengkap untuk ibu hamil juga seisi keluarga
1. ESP
2. Vitamin C
3. Omega Guard
4. Vitalea Iron Formula
5. Bcomplex
6. Ostematrix 


2. Set Pantang atau set selepas bersalin ( Postnatal set ) Harga Rm479.70 selepas diskaun 10%. Anda juga layak mendaftar secara percuma dan penghantaran percuma. Jimat sehingga Rm261.00 dari harga retail. 


Set ini mengandungi nutrisi lengkap untuk ibu selepas bersalin juga untuk seisi keluarga
1. ESP
2. Vitamin C
3. Omega Guard
4. Vitalea Iron Formula
5. Bcomplex
6. Ostematrix 
7. Alfafa Complex

3. Set Kesihatan Harian (Daily Essential Set)Harga Rm736.20selepas diskaun. Anda juga layak mendaftar secara percuma dan penghantaran percuma. Jimat sehingga Rm401 dari harga retail. 



Set ini mengandungi nutrisi lengkap untuk ibu selepas bersalin juga untuk seisi keluarga
1. ESP
2. Vitamin C
3. Omega Guard
4. Vitalea Iron Formula
5. Bcomplex
6. Vivix

4. Vivix Twin Pack. Harga Rm684.00 selepas diskaun 10%. Anda juga layak mendaftar secara percuma dan penghantaran percuma. Jimat sehingga Rm379.00 dari harga retail. 


5. Set Skincare Youth Starter Set. Harga Rm612.00 selepas diskaun 10%. Anda juga layak mendaftar secara percuma dan penghantaran percuma. Jimat sehingga Rm313.00 dari harga retail. 


Set ini mengandungi 
1.Youth Cleanser
2.Youth Toner
3.Youth Moisturiser
4.Youth Night Cream

So korang yang berminat tu jangan segan silu contact Kakya tau. Promosi ni bakal berakhir hujung bulan February. Jimat sangat. Istimewa untuk ahli baru Shaklee. Kalau memang sedang mencari produk shaklee atau nak jadi ahli shaklee tu masa ni la peluang yang terbaik. Dapat jimat banyak tu kan. Tekan je button Whatsapp tu ok


0 comments:

Post a comment