21 February 2020

TESTIMONI ESP SHAKLEE ELAK PERUT PEDIH

ESP SHAKLEE UNTUK ELAK PERUT PEDIH

Hai korang , harini Kakya nak share testimoni customer Kakya sorang ni beliau memang selalu repeat order ESP Shaklee dengan Kakya. Tiba-tiba hari tu dia repeat order tapi order 2 botol. Kakya pun saja la tanya kenapa sampai 2 botol harini ni. Oh nak bagi kat saudara yang dah berusia katanya sebagai buah tangan. Ye la kakya (tersama pulak nama..hehe) ni suka minum ESP sebab bila lapar tak sempat nak makan apa-apa shake je ESP Shaklee tu boleh la rasa selesa sikit perut. dah tak pedih sangat. tu ingat nak bagi orang tua kan tak ada selera makan harap jugak dia minum ni boleh buat perut mereka tak pedih. 

Perut pedih bila lapar ni selalu nya dikaitkan dengan gastrik. Tapi belum tahap gastrik lagi. Mild la kot..hehe main kot kot pulak. Ye la semua orang dapat rasa kan macam mana kalau lapar. Tapi tak sempat nak makan apa-apa. So solusi dia shake je la ESP. Sementara nak masak nasi tu boleh la alas perut sambil jaga kesihatan. Mana tahu kulit pun cantik, badan pun sihat dan kurus. Ahaks.


ESP Shaklee
Harga Rm161.00
Tadaaa ESP Shaklee berwajah baru. Post ni pulak Kakya rasmikan gambar baru ESP. Hehe..So Bagi korang yang nak cuba untuk mengatasi masalah perut pedih bila lapar atau untuk gastrik boleh la roger Kakya tau. ESP ni berfungsi untuk meneutralkan asid di dalam perut juga menggantikan sel-sel badan lama yang telah rosak akibat terhakis oleh asid tadi.



Yang benar
Ajuya Rashid
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara



0 comments:

Post a comment