12 March 2020

SET HAMIL SHAKLEE MURAH PERCUMA KEAHLIAN


harga set hamil shaklee
Set Hamil Shaklee ni memang mendapat tempat di hati setiap bakal ibu. Mana tak nya jimat sangat kalau beli sekarang ni, ada diskaun sehingga 10%. Bukan murah je tau siap dapat keahlian percuma yang berharga Rm35.00. Set Hamil Shaklee juga antara set paling popular dikalangan pelanggan Shaklee Kakya.

Apa Yang Best Sangat Set Hamil Shaklee Ni?

  • Sesuai diambil dari awal kehamilan untuk membantu tumbesaran bayi didalam kandungan dan memberi tenaga serta nutrisi kepada mama. 
  • Bila badan sihat, mood ceria..mama dan baby lagi bertambah sihat kan nak bersalin pun senang. 
  • Memberi tenaga dan mengurangkan kelesuan/ cepat letih ketika hamil
  • Mengelakkan sembelit ketika hamil
  • Mengelakkan cramp kaki atau tarik mengkarung 
  • Menstabilkan tekanan darah mama
  • Menstabilkan kenaikan berat badan 
  • Mencegah strechmark dengan pengambilan vitamin c dan esp
  • Mencegah kulit kusan (kulit makin berseri)
  • Emosi lebih stabil
  • Menguatkan sistem imun bakal ibu dan bayi yang dikandung.
  • Mencegah komplikasi kehamilan (kencing manis, darah rendah, kencing kotor dan lain-lain)
  • Menyokong perkembangan otot bayi

Fungsi Setiap Produk Dalam Set Hamil Shaklee.


Hish, banyak nya nak kena makan? Kenapa kena makan banyak-banyak ni? Hehe, Kalau makan nasi dalam sepinggan lengkap tu ada tak kita makan nasi untuk karbohidrat, ikan untuk protein, sayuran untuk serat, iron atau vitamin-vitamin lain. Macam tu la juga vitamin Shaklee ni. Diasingkan setiap nutrisi. Lagipun bukan kena telan sekaligus uolls. Sebiji sehari ataupun 1 atau 2 jenis je setiap kali makan. Kat bawah nanti Kakya bagi cadangan cara makan set hamil ni ye. 
  1. Vitalea Iron Formula - Multivitamin yang tebaik dengan zat besi. Ia membantu dalam pembentukkan sel-sel darah merah. 
  2. Bcomplex - Mengandungi sebanyak 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folic. Asid folic dan B12 membantu pembentukan sel-sel darah merah di dalam badan. Jumlah asid folic yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural.
  3. Vitamin C - Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping Vitamin C dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.
  4. Ostematrix - Ibu mengandung memerlukan 1000-1300mg kalsium sehari. Ini adalah kerana bayi akan mula mengambil kalsium ibu dengan lebih banyak bermula trimester kedua. Pengambilan OSTEMATRIX juga untuk menguatkan dan pembentukan tulang dan gigi bayi yang sihat. Pengambilannya juga boleh mengurangkan sakit pinggang , sakit belakang, kebas-kebas atau cramp.
  5. ESP - Ia adalah minuman protein yang mengandungi banyak kelebihan kepada ibu dan anak yang dikandung. Ia penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh. Ia penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Disamping MEMBERI TENAGA pada ibu, ESP mampu mencantikkan kulit bayi dalam kandungan dan ibu mengandung itu sendiri.
  6. Omega Guard - Mengandungi asid lemak omega-3 yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak, saraf, mata dan organ lain yang sempurna.


Cara Makan Set Hamil Shaklee 

Cara makan set hamil shaklee ni tak adalah strict sangat. Tapi cadangan yang Kakya beri adalah masa yang paling sesuai untuk ambil. Kalau dah terlupa tu tak kisah je bila-bila masa nak ambil pun. 
  • Sebelum Sarapan - ESP 2@3 Sudu besar / Scoop
  • Selepas Sarapan - Bcomplex 1biji, Vitalea iron formula 2biji, Vitamin C 1biji
  • Selepas Makan tengahari - Omega Guard 3biji
  • Sebelum Tidur - Ostematrix 3biji
Haa, tak banyak pun kan. Lagipun semasa hamil la kena lebihkan nutrisi bagi memastikan keadaan ibu dan bayi cukup segala nutrisi. 


Testimoni Set Hamil Shaklee


Alhamdulillah lepas minum set hamil shaklee badan rasa lebih bertenaga. Sebelum ni saya ada alahan, selsema setiap pagi. Masalah berlarutan lebih kurang setahun jugak. Pagi-pagi nak solat subuh tu memang terganggu la sebab asyik bersin je. Dah cuba ubat hospital dengan ibat homeo sekali. Tapi sama je. Saya dah 6 hari makan supplement shaklee. Alhamdulillah dah takde bersin pagi-pagi. Kalau tak kak bayangkan saya pregnant pagi-pagi bangun bersin tak best. Pergi toilet pun takde sembelit.


Alhamdulillah dengan set hamil shaklee dan continue dengan set berpantang shaklee saya dapat menghasilkan sto susu yang menggembirakan. Apa yang menambah kegembiraan saya kulit menjadi bersih. Bukan setakat saya sahajatetapi baby saya juga bersih. Bukan saya sahaja yang perasan tetapi nurse yang datang melawat serta rakan hospital semasa saya kena admit kerana baby demam juga ada menegur.

Harga Set Hamil Shaklee

Harga set hamil shaklee dari bulan Mac hingga bulan Jun 2020 hanya lah Rm438.30 jimat Rm48.70 dari harga ahli. Anda juga layak untuk dapat keahlian percuma dan juga penghantaran percuma. Murah sangat. Kakya pun tak dapat harga ni tau. Hehe. So apa lagi terus hubungi Kakya untuk order ye. 012-6102263
Continue Reading

11 March 2020

KEISTIMEWAAN, RAMUAN DAN MANFAAT RESV SHAKLEE

Harga resv shaklee


Apa itu ResV

ResV merupakan campuran polifenol unik berasaskan 7 bahan semulajdi yang telah terbukti melalui pelbagai kajian klinikal memberikan kesan positif terhadap proses penuaan sel. ResV 13 kali lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja.


Keistimewaan ResV Shaklee

ResV adalah formula saintifik untuk meyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan serta hidup yang lebih bersemangat

  • Semulajadi - Formula penemuan saintifik yang direka untuk menyokong kesihatan anda secara semulajadi
  • Kemajuan Saintifik - Pembangunan bertahun-tahun bersama saintis-saintis dan penyelidikan canggih secara global berjaya menghasilkan ResV.
  • Disokong oleh 6 paten - Shaklee menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan segala kebaikan polifenol dalam ResV supaya anda boleh menikmati kandungan nutrisi dan manfaatnya secara sepenuhnya.
  • Mengandungi Spektrum Polifenol yang luas untuk mengekalkan kesihatan yang baik dari alam semulajadi.
  • Buatan Amerika Syarikat
  • Diiktiraf HALAL

Ramuan ResV 

ResV mengandungi campuran proprietari, bahan ramuan botani semulajadi yang dipilih dengan teliti dan menawarkan spektrum polifenol yang luas untuk mengekalkan kesihatan yang baik, dari alam semulajadi kepada anda.




Anggur Muscadine

Mengandungi sifat antioksidan dan kepekatan tinggi asid elagik dan elagitanin, sejenis polifenol yang terkenal





Japanese Knotweed

Mengandungi polifenol utama yang dipanggil resveratrol, ditunjukkan mempunyai banyak manffat kesihatan yang positif.






Lobak Ungu

Mengandungi polifenol seperti antosianin dan lutein dengan antioksidan yang kuat untuk kesihatan yang baik




Chebulic Myrobalan (Buah Kaduka)

Juga dikenali sebagai "Raja Ayurveda", ia menawarkan manfaat terapeutik yang luar biasa dan mengandungi polifenil penting seperti asid galik dan asid elagik.




Buah Delima 

Penuh dengan nutrien penting termasuklah elagitanin, asid elagik dan flavonoid.




Anggur Hitam

Kaya dengan nutrien dan penuh dengan antioksidan, polifenol dan Vitamin C




Hampas Anggur dan Anggur Merah

Mengandungi paras polifenol yang tinggi seperti proantocyanidin dimana ia menawarkan kuasa antioksidan yang hebat.




Manfaat ResV Shaklee

  1. Kulit Sihat - Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas. Meningkatkan penghasilan kolagen17 dan mengurangkan garis halus serta kedutan.
  2. Peredaran Darah Yang Sihat - Mengurangkan keradangan kronik, yang menjadi punca utama penyakit jantung serta menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol LDL (jahat) dan meningkatkan tahap kolesterol HDL (baik).
  3. Tahap gula Darah Yang Sihat - Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa dan meningkatkan kepekaan insulin
  4. Menyokong Detoks Yang Berkesan  - Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan dan pembengkakan, dan mengurangkan kematian sel pada hati9 dan menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori, yang boleh membantu menurunkan berat badan
  5. Fungsi Otak Yang Sihat - Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu11 meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan. Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak, meningkatkan ingatan dan daya tumpuan
  6. Meningkatkan Tenaga dan kekuatan Otot - Mempercepatkan penghasilan mitokondria, penjana utama tenaga badan anda. Ia juga meningkatkan jisim otot dan penghasilan semula otot dikalangan individu yang berusia, terutamanya apabila diamalkan bersama dengan senaman
  7. Perkembangan Sel Yang Sihat - Polifenol adalah salah satu daripada sebatian untuk mengurangkan risiko kanser kerana ia dipercayai menghalang pertumbuhan dan perkembangan pelbagai sel-sel kanser
  8. Memelihara dan menyokong Kesihatan Sendi - Mengelakkan penipisan dan meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi

Cara Pengambilan ResV Shaklee

cara makan resv shaklee
Ambil 2 biji sehari untuk manfaat Polifenol

Cara pengambilan ResV ialah 2 biji pada waktu malam sebelum tidur sebagai pemulihan ketika tidur bagi menyokong pemulihan badan. Waktu ridur adalah masa terbaik untuk badan anda berehat dan dipulihkan.

Harga ResV Shaklee

Harga Pasaran ResV Rm510.00
Harga Ahli ResV Rm408.00 (Percuma keahlian)

Promosi ResV Bulan Mac 2020 sahaja

resv murah
Beli 2 botol ResV Diskaun 5% (Rm 775.20 jimat Rm40+),

harga resv promosi
Beli 6 botol ResV percuma 1 botol (Rm2448.00 jimat Rm408.00)


Cara order ResV Shaklee

Hubungi saya Ajuya Rashid 012-6102263 untuk sebarang pertanyaan dan order.




Continue Reading

06 March 2020

PENGALAMAN PASANG IMPLAN DI LPPKN, PUTRAJAYA


pasang implan

Semalam Kakya ke LPPKN, Putrajaya yang terletak di Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat. Tujuan sebenar ialah Kakya nak pasang Implan iaitu alat pencegah kehamilan. Anak dah 5 mungkin dah tiba masa untuk pakai alat ni. Hehe..Sebelum ni memang Kakya tak pakai apa-apa alat pencegah. Alhamdulillah dapat la 5 ketul tu. 

Sebenarnya dah lama survey nak pilih kaedah perancang keluarga yang mana satu, sebab banyak sangat kan. Survey punya survey decide nak guna Implan. Mungkin sebab yang paling berkesan iaitu 99% boleh cegah. dan juga paling senang nak jaga. Tak payah jaga pun actually. 

So, sini Kakya kongsikan pengalaman pasang Implan di Lppkn, Kementerian Pembangunan Wanita dan Keluarga di Putrajaya. Sehari sebelum Kakya call nak buat appointment untuk pasang implan ni. Sekali staff tu cakap 'esok' doktor ada. Boleh datang esok? Kebetulan pulak Kakya tengah period hari ketiga masa tu. Memang sangat sesuai lah. Kalau tidak kena tunggu next period. 

Alamak..tak terlalu awal ke, tak sempat nak bersedia mental dan fizikal. Eceh..Padahal dah lama dah survey ek. Tapi ok je..Nekad juga pergi pasang, sebab setiap bulan Kakya tak senang duduk tunggu period. Haha, tengah menyusu baby 10bulan, period pun tak menentu. Jadi  rasa tak selamat nak kira tarikh subur pun tak pandai. Buat nya terr...Kakya tak rasa boleh mengandung lagi buat masa sekarang. 



So dapat appointment boleh datang dari pukul 8.30 pagi - 11.30 pagi. Tepat jam 11.30 pagi Kakya sampai di LPPKN, Pusat Keluarga Putrajaya ni di Tingkat 4 , Kementerian Pembangunan Wanita dan Keluarga, Presint 4. Kalau nak waze sila waze Kementerian Pembangunan Wanita dan Keluarga. Kalau waze LPPKN, nanti tak jumpa. Sempat la juga Kakya sesat 5 minit pusing-pusing cari LPPKN tak jumpa. Rupanya dalam bangunan. 


Tau tak proses nya sekejap je, orang pun tak ada, masa yang diambil hanya lah setengah jam. Dari register, bayaran dan proses pemasangan Implan. Doktor dan staff pun semua baik-baik dan mesra. Tanya la nak tanya apa pun. Yang tak ditanya pun dorang cakap. Hehe..Tak rasa segan langsung sebab mereka sangat mesra. Masa call nak buat appointment sangat mesra. 

Punya la tak sakit siap boleh selfie lagi. Minta izin dengan doktor nak ambil gambar. Jangan masukkan gambar dia kata nya 
Sebelum masukkan alat implan tu doktor akan cucuk ubat bius dulu, lepas tu baru la masukkan implan ni. Sebab tu la tak sakit. Yang sakit cucuk tu biasa la kan. Dah 5 orang anak kot selalu dah kena cucuk ambil darah bagai. So sama je proses nya. Kalau takut sangat sebab takut kena cucuk kena fikir sakit beranak lagi sakit. Haha. 

Kos Pasang Implan Di LPPKN

Harga kos pasang implan di Lppkn ni hanya lah Rm515.00 termasuk cas (Pendaftaran Rm5, Perundingan Rm10.00, Implan Rm500)Kakya dah survey kat klinik swasta yang lain ada 2 harga yang dapat Rm800.00 dan juga Rm1100.00. Cemana tah terjumpa pasal pasang implan di LPPKN ni. Itu yang Kakya call dorang tu. 

Itu sahaja lah serba sedikit pengalaman peribadi Kakya pasang implan di LPPKN, Kementerian Pembangunan Wanita dan Keluarga di Putrajaya ni. Bila dah letak kat sini sekurang-kurang nya 3 tahun akan datang Kakya dah ada record dan reminder untuk buang. hehe..Semoga benda alah ni duduk elok-elok kat lengan yang sado ni dan berbakti sebaiknya selama 3 tahun ni. 




Continue Reading

04 March 2020

STOKIS DAN BRANCH SHAKLEE BERHAMPIRAN ANDA

BRANCH SHAKLEE

Anda mencari stokis atau branch shaklee berhampiran anda? Buat pengetahuan anda Shaklee hanya menjalankan sistem branch dan jualan langsung kepada pengedar yang berdaftar sahaja. Tiada istilah stokis stokis kecil yang boleh buka stokis sesuka hati. Jika anda mendapati ada stokis haram dan menjual dengan harga ahli diminta untuk membuat laporan salah laku peraturan Syarikat.

Oleh yang demikian jika anda memerlukan produk Shaklee sila dapatkan dari Pengedar Shaklee yang Sah seperti saya atau pengedar lain yang berdaftar. Jika anda ingin mendapatkan produk shaklee dengan harga ahli dinasihatkan untuk buat pendaftaran sebagai ahli shaklee dengan bayaran Rm35.00 atau beli Rm300+ anda akan dapat keahlian percuma. 

Produk shaklee boleh di beli secara online serta di cawangan yang berikut. Sebelum itu anda perlu mendaftar sebagai ahli jika ingin mendapatkan produk dengan harga ahli. Bayaran hanya lah Rm35.00. Boleh hubungi saya (zura) untuk bantu anda. 

Branch / Cawangan Shaklee yang terdapat di seluruh Malaysia 

Home Office
Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor

Kuala Lumpur 
Suite G-04 & M-04, Sunway Visio Tower, Lingkaran SV, Sunway Velocity 55100 Kuala Lumpur.

Johor
47, 49 dan 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek, 81100 Johor Bharu, Johor

Perak 
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, 30000 Ipoh, Perak.

Penang
81, 83, 85 Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana, 13700 Seberang Jaya, Penang

Kelantan
319, Seksyen 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan 

Sabah
Lot 4.1, Neutron Point, Lorong poin Neutron, Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu, Sabah. 

Sebelum pembelian dibuat di branch seeloknya daftarkan dan dapatkan No Shaklee ID anda di sini JOIN NOW


Pengedar Shaklee Sah 
Bandar Kinrara
Ajuya Rashid




Continue Reading

02 March 2020

RESV SHAKLEE

Res V Shaklee

ResV adalah campuran proprietari semula jadi polifenol dan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu. Setiap kandungan di dalam ResV dipilih dan diekstrak dengan teliti. Proses pengekstrakan yang dipatenkan ini mengekalkan bioaktif polifenol. Campuran polifenol unik ini telah terbukti melalui pelbagai kajian klinikal memberikan kesan positif terhadap proses penuaan sel. Apa yang anda perolehi adalah manfaat polifenol di dalam setiap softgel.

Kajian santifik menunjukkan bahawa amalan diet yang kaya dengan polifenol tumbuhan, bagi jangka masa panjang memberikan perlindungan terhadap risiko kanser, penyakit kardiovaskular, penyakit kencing manis, osteoporosis dan penyakit neurodegeneratif.

MANFAAT RESV

  1. Kulit Sihat - Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas. Meningkatkan penghasilan kolagen17 dan mengurangkan garis halus serta kedutan.
  2. Peredaran Darah Yang Sihat - Mengurangkan keradangan kronik, yang menjadi punca utama penyakit jantung serta menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol LDL (jahat) dan meningkatkan tahap kolesterol HDL (baik).
  3. Tahap gula Darah Yang Sihat - Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa dan meningkatkan kepekaan insulin
  4. Menyokong Detoks Yang Berkesan  - Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan dan pembengkakan, dan mengurangkan kematian sel pada hati9 dan menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori, yang boleh membantu menurunkan berat badan
  5. Fungsi Otak Yang Sihat - Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu11 meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan. Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak, meningkatkan ingatan dan daya tumpuan
  6. Meningkatkan Tenaga dan kekuatan Otot - Mempercepatkan penghasilan mitokondria, penjana utama tenaga badan anda. Ia juga meningkatkan jisim otot dan penghasilan semula otot dikalangan individu yang berusia, terutamanya apabila diamalkan bersama dengan senaman
  7. Perkembangan Sel Yang Sihat - Polifenol adalah salah satu daripada sebatian untuk mengurangkan risiko kanser kerana ia dipercayai menghalang pertumbuhan dan perkembangan pelbagai sel-sel kanser
  8. Memelihara dan menyokong Kesihatan Sendi - Mengelakkan penipisan dan meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi
Sel sihat apabila anda sihat, ia menghasilkan sel-sel yang lebih sihat, membolehkan tubuh berfungsi dengan lebih baik. Walaubagaimanapun, penuaan dan gaya hidup tidak sihat menyebabkan sel-sel merosot, menjejaskan kesihatan. iaitu 
  1. Melemahkan pertahanan semulajadi sel 
  2. Merendahkan tenaga sel
  3. Merosakkan DNA
  4. Mengurangkan prestasi sel
  5. Melemahkan integriti dan jangka hayat sel
Polifenol - Nutrien penting untuk sel sihat 
  1. Melindungi dan memperbaiki DNA untuk mengelakkan telomere menjadi pendek.
  2. Meningkatkan tenaga sel dengan meningkatkan  penghasilan mitokondria iaitu Pengeluar tenaga badan.
  3. Meningkatkan daya tahn sel dengan mengurangkan keradangan, radikal bebas dan toksin dalam sel-sel.
  4. Meningkatkan fungsi sel dengan melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel tubuh yang boleh menyebabkan penuaan sel.
Bukti klinikal Polifenol Membantu telomere daripada memendek

Harga Res V Shaklee
RESV SHAKLEE
HARGA PASARAN RM510.00
HARGA AHLI RM408.00 (PERCUMA KEAHLIAN) 


Yang benar,
Ajuya Rashid 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
012-6102263





Continue Reading

01 March 2020

3 CARA MUDAH NAK JADI AHLI SHAKLEE



cara nak jadi ahli shaklee
CARA JADI AHLI SHAKLEE
Korang bermula bulan Mac ni yuran untuk sesiapa yang nak daftar atau jadi ahli Shaklee cuma Rm35.00 sahaja tau. Murah ke murah? Gila tak murah berbanding dengan sebelum ni korang kena bayar Rm65.00 tau. Bukan korang la, Masa Kakya daftar..haha. Sini Kakya share 3 cara mudah dan murah nak jadi ahli shaklee.
Cara Jadi Ahli Shaklee 1



Cara Jadi Ahli Shaklee 2

  • Beli mana-mana produk dengan belian Rm400.00 anda layak untuk dapat keahlian percuma iaitu 100uv keatas. 

Cara Jadi Ahli Shaklee 3

  • Beli mana-mana Set Jom Shaklee di bawah terus dapat keahlian percuma shaklee dan nikmati harga produk shaklee jimat sehingga 10%. 
  • Set 1 - Set Prenatal (set hamil) - Rm438.30
  • Set 2 - Set Postnatal (Set lepas bersalin / set meyusu) - Rm479.70
  • Set 3 - Set Daily Essential (Set kesihatan harian) - Rm736.20
  • Set 4 - Set Youth Skincare - Rm612.00

Jadi ahli shaklee dengan set jom shaklee

Ok itu sahaja cara nak jadi ahli shaklee, mudah dan murahkan tu. yang memang berniat atau berminat untuk jadi ahli shaklee tu ambil peluang ni untuk daftar ye. Jadi ahli shaklee ni tak semesti nya nak berniaga, jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh nak buat bisnes macam Kakya lagi la dialu-alukan. ihikk..No problem punya Kakya boleh beri tunjuk ajar. Ala sambil-sambil online, sambil-sambil update blog tu apa salah nya selit sikit produk Shaklee. 

Kalau tak faham dan perlukan maklumat lanjut boleh hubungi Kakya menerusi whatsapp ye..klik je kat icon whatsapp tu. Kakya bantu korang untuk daftar jadi ahli shaklee dan daptkan produk shaklee dengan mudah.



Yang benar,
Ajuya Rashid 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
012-6102263




Continue Reading