01 March 2020

3 CARA MUDAH NAK JADI AHLI SHAKLEE



cara nak jadi ahli shaklee
CARA JADI AHLI SHAKLEE
Korang bermula bulan Mac ni yuran untuk sesiapa yang nak daftar atau jadi ahli Shaklee cuma Rm35.00 sahaja tau. Murah ke murah? Gila tak murah berbanding dengan sebelum ni korang kena bayar Rm65.00 tau. Bukan korang la, Masa Kakya daftar..haha. Sini Kakya share 3 cara mudah dan murah nak jadi ahli shaklee.
Cara Jadi Ahli Shaklee 1



Cara Jadi Ahli Shaklee 2

  • Beli mana-mana produk dengan belian Rm400.00 anda layak untuk dapat keahlian percuma iaitu 100uv keatas. 

Cara Jadi Ahli Shaklee 3

  • Beli mana-mana Set Jom Shaklee di bawah terus dapat keahlian percuma shaklee dan nikmati harga produk shaklee jimat sehingga 10%. 
  • Set 1 - Set Prenatal (set hamil) - Rm438.30
  • Set 2 - Set Postnatal (Set lepas bersalin / set meyusu) - Rm479.70
  • Set 3 - Set Daily Essential (Set kesihatan harian) - Rm736.20
  • Set 4 - Set Youth Skincare - Rm612.00

Jadi ahli shaklee dengan set jom shaklee

Ok itu sahaja cara nak jadi ahli shaklee, mudah dan murahkan tu. yang memang berniat atau berminat untuk jadi ahli shaklee tu ambil peluang ni untuk daftar ye. Jadi ahli shaklee ni tak semesti nya nak berniaga, jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh nak buat bisnes macam Kakya lagi la dialu-alukan. ihikk..No problem punya Kakya boleh beri tunjuk ajar. Ala sambil-sambil online, sambil-sambil update blog tu apa salah nya selit sikit produk Shaklee. 

Kalau tak faham dan perlukan maklumat lanjut boleh hubungi Kakya menerusi whatsapp ye..klik je kat icon whatsapp tu. Kakya bantu korang untuk daftar jadi ahli shaklee dan daptkan produk shaklee dengan mudah.



Yang benar,
Ajuya Rashid 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
012-6102263




0 comments:

Post a comment