12 March 2020

SET HAMIL SHAKLEE MURAH PERCUMA KEAHLIAN


harga set hamil shaklee
Set Hamil Shaklee ni memang mendapat tempat di hati setiap bakal ibu. Mana tak nya jimat sangat kalau beli sekarang ni, ada diskaun sehingga 10%. Bukan murah je tau siap dapat keahlian percuma yang berharga Rm35.00. Set Hamil Shaklee juga antara set paling popular dikalangan pelanggan Shaklee Kakya.

Apa Yang Best Sangat Set Hamil Shaklee Ni?

  • Sesuai diambil dari awal kehamilan untuk membantu tumbesaran bayi didalam kandungan dan memberi tenaga serta nutrisi kepada mama. 
  • Bila badan sihat, mood ceria..mama dan baby lagi bertambah sihat kan nak bersalin pun senang. 
  • Memberi tenaga dan mengurangkan kelesuan/ cepat letih ketika hamil
  • Mengelakkan sembelit ketika hamil
  • Mengelakkan cramp kaki atau tarik mengkarung 
  • Menstabilkan tekanan darah mama
  • Menstabilkan kenaikan berat badan 
  • Mencegah strechmark dengan pengambilan vitamin c dan esp
  • Mencegah kulit kusan (kulit makin berseri)
  • Emosi lebih stabil
  • Menguatkan sistem imun bakal ibu dan bayi yang dikandung.
  • Mencegah komplikasi kehamilan (kencing manis, darah rendah, kencing kotor dan lain-lain)
  • Menyokong perkembangan otot bayi

Fungsi Setiap Produk Dalam Set Hamil Shaklee.


Hish, banyak nya nak kena makan? Kenapa kena makan banyak-banyak ni? Hehe, Kalau makan nasi dalam sepinggan lengkap tu ada tak kita makan nasi untuk karbohidrat, ikan untuk protein, sayuran untuk serat, iron atau vitamin-vitamin lain. Macam tu la juga vitamin Shaklee ni. Diasingkan setiap nutrisi. Lagipun bukan kena telan sekaligus uolls. Sebiji sehari ataupun 1 atau 2 jenis je setiap kali makan. Kat bawah nanti Kakya bagi cadangan cara makan set hamil ni ye. 
  1. Vitalea Iron Formula - Multivitamin yang tebaik dengan zat besi. Ia membantu dalam pembentukkan sel-sel darah merah. 
  2. Bcomplex - Mengandungi sebanyak 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folic. Asid folic dan B12 membantu pembentukan sel-sel darah merah di dalam badan. Jumlah asid folic yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural.
  3. Vitamin C - Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping Vitamin C dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.
  4. Ostematrix - Ibu mengandung memerlukan 1000-1300mg kalsium sehari. Ini adalah kerana bayi akan mula mengambil kalsium ibu dengan lebih banyak bermula trimester kedua. Pengambilan OSTEMATRIX juga untuk menguatkan dan pembentukan tulang dan gigi bayi yang sihat. Pengambilannya juga boleh mengurangkan sakit pinggang , sakit belakang, kebas-kebas atau cramp.
  5. ESP - Ia adalah minuman protein yang mengandungi banyak kelebihan kepada ibu dan anak yang dikandung. Ia penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh. Ia penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Disamping MEMBERI TENAGA pada ibu, ESP mampu mencantikkan kulit bayi dalam kandungan dan ibu mengandung itu sendiri.
  6. Omega Guard - Mengandungi asid lemak omega-3 yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak, saraf, mata dan organ lain yang sempurna.


Cara Makan Set Hamil Shaklee 

Cara makan set hamil shaklee ni tak adalah strict sangat. Tapi cadangan yang Kakya beri adalah masa yang paling sesuai untuk ambil. Kalau dah terlupa tu tak kisah je bila-bila masa nak ambil pun. 
  • Sebelum Sarapan - ESP 2@3 Sudu besar / Scoop
  • Selepas Sarapan - Bcomplex 1biji, Vitalea iron formula 2biji, Vitamin C 1biji
  • Selepas Makan tengahari - Omega Guard 3biji
  • Sebelum Tidur - Ostematrix 3biji
Haa, tak banyak pun kan. Lagipun semasa hamil la kena lebihkan nutrisi bagi memastikan keadaan ibu dan bayi cukup segala nutrisi. 


Testimoni Set Hamil Shaklee


Alhamdulillah lepas minum set hamil shaklee badan rasa lebih bertenaga. Sebelum ni saya ada alahan, selsema setiap pagi. Masalah berlarutan lebih kurang setahun jugak. Pagi-pagi nak solat subuh tu memang terganggu la sebab asyik bersin je. Dah cuba ubat hospital dengan ibat homeo sekali. Tapi sama je. Saya dah 6 hari makan supplement shaklee. Alhamdulillah dah takde bersin pagi-pagi. Kalau tak kak bayangkan saya pregnant pagi-pagi bangun bersin tak best. Pergi toilet pun takde sembelit.


Alhamdulillah dengan set hamil shaklee dan continue dengan set berpantang shaklee saya dapat menghasilkan sto susu yang menggembirakan. Apa yang menambah kegembiraan saya kulit menjadi bersih. Bukan setakat saya sahajatetapi baby saya juga bersih. Bukan saya sahaja yang perasan tetapi nurse yang datang melawat serta rakan hospital semasa saya kena admit kerana baby demam juga ada menegur.

Harga Set Hamil Shaklee

Harga set hamil shaklee dari bulan Mac hingga bulan Jun 2020 hanya lah Rm438.30 jimat Rm48.70 dari harga ahli. Anda juga layak untuk dapat keahlian percuma dan juga penghantaran percuma. Murah sangat. Kakya pun tak dapat harga ni tau. Hehe. So apa lagi terus hubungi Kakya untuk order ye. 012-6102263

2 comments: