23 October 2020

Herbalax Shaklee | Kebaikan dan Fungsi

 

Herbalax Shaklee
Herbalax Shaklee



Herbalax Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara traditional untuk melegakan masalah sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Bagi menangani kesulitan membuang air besar, herbalax boleh membantu melembut kan. 

Siapa yang memerlukan herbalax shaklee?

Individu yang mengalami masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
Individu yang mempunyai berat berlebihan 
Individu yang mempunyai nafsu makan yang tinggi
Individu yang mempunyai masalah perut buncit 
Individu yang ingin bersihakn usus terutama sekali mereka yang nak detox 

9 Bahan Utama dalam Herbalax Shaklee

Bahan herbalax shaklee
Bahan Utama Herbalax Shaklee



Dalam setiap apa yang kita nak guna mesti la kena tahu kandungan nya kan. begitu juga dengan herbalax Shaklee ni. Ia dihasilkan dari 9 bahan utama iaitu daun sena, daun alfafa, kulit pokok buctkthorn, likuoris, akar culver, jintan hitam, jintan manis, akar rubarb dan bunga mallow biru. Bahan-bahan ini dapat membantu pergerakan usus yang sihat. 


Manfaat Herbalax Shaklee

Manfaat herbalax shaklee
Manfaat Herbalax Shaklee


Disini terdapat 8 manfaat utama Herbalax iaitu :-

  1. Menjadikan badan lebih cergas dan ringan
  2. Berfungi sebagai pelawas
  3. Mencuci usus secara lembut dan semulajadi 
  4. Membantu mengempiskan perut 
  5. Membantu menurunkan berat badan 
  6. Membantu mengurangkan masalah bau mulut
  7. Membantu mengurangkan masalah sembelit
  8. Membantu membuang lemak dan toksin dalam badan

Testimoni Hebalax Shaklee 


sembelit
Testimoni Herbalax Shaklee jadi lawas

Dahulu saya mengalami masalah sembelit dan kadang-kadang keluar darah ketika buang air besar, walaupun saya minum banyak air, makan buah tapi tak jalan jugak. Kepala jadi pening dah 3 hari baru dapat ke tandas, Namun setelah saya mencuba lecithin dan alfafa saya dapat buaang air setiap hari. Sekarang ni pulak makan herbalax makin lawas jadinya walaupun ketika puasa. Berat pun makin kurang. Best sangat. 


lawas
Testimoni Herbalax Tiada Masalah Sembelit 

Saya adalah pengguna lecithin dan herbalax yang tegar, saya kurus tidak tapi masalah pembuang jadi lancar. saya bukan sembelit orang nya tapi tidak pernah rasa nak buang air besar. sebelum saya kenal shaklee saya amalkan julap. 

Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


Ini adalah iklan produk tradisional.

KKLIU 2470/2019 - Sah sehingga 31 Dis 2021 
MAL10080110TC

Saranan penggunaan Herbalax Shaklee 

Dewasa dan kanak-kanak 12 tahun ke atas: 4 tablet sekali sehari selepas makan.
Kanak-kanak bawah 12 tahun: Rujuk doktor anda.

Harga Herbalax Shaklee

Harga Jualan : Rm57.50 
Kandungan : 120 biji 

Ingin dapatkan rangkain produk shaklee dengan harga ahli anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya Rm35.00 dan terus nikmati potongan sehingga 20%. Klik sini untuk cara daftar ahli.



Salam 
Ajuya Rashid 
Your Bisnes Leader In Shaklee 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263


Continue Reading

22 October 2020

SIJIL HALAL SHAKLEE 2020

 



sijil halal shaklee 2020
Sijil Halal Shaklee 2020
Sijil Halal Shaklee 2020, haha nak habis tahun dah cek kak oi, baru nak upload sijil halal. hehe..tapi takpe kan masih belum terlambat kot asalkan Shaklee memang renew sijil halal ni setiap tahun untuk produk2 yang dijual di Malaysia.

Sijil Halal Shaklee 2020

Seperti yang sedia maklum..Shaklee ada lah produk yang dijamin halal oleh ISA - Islamic Services of America. sijil ini perlu diperakui dan diperbaharui setiap tahun bagi memastikan ianya adalah telus.

Sebelum tu kena la juga pastikan badan ISA ni diiktiraf oleh Jakim ke tak kan. Kalau tak semua orang boleh claim produk dia halal untuk masuk Malaysia. Dan Alhamdulillah ISA tersenarai 



Boleh tengok kat sini ye badan2 yang diiktiraf oleh  Jakim 




Salam, 
Ajuya Rashid
Hp / Whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara 


Continue Reading

08 October 2020

BELI 2 BOTOL VIVIX SHAKLEE PERCUMA BEG EXCLUSIVE


vivix shaklee

Hai korang, pagi ni Kakya nak share promosi terbaru dari Shaklee iaitu beli 2 botol Vivix Shaklee dapat percuma beg 25th annyversary yang exclusive ni tau. Yang best lagi korang boleh dapat daftar ahli shaklee secara percuma dengan permbelian set ni, juga penghantaran percuma di tanggung oleh shaklee. Haa best ke tak best. Promosi ini berlangsung sehingga 30 Oktober selagi stok masih ada.

Nak bagi jelas lagi dengan belian 2 botol Vivix Shaklee yang bernilai Rm760.00 ni korang akan dapat
1. Percuma keahlian shaklee bernilai Rm35.00
2. Percuma kos penghantaran bernilai Rm10.00
3. Percuma Beg 25th annyversary 
4. Cash rebate 5% bernilai lebih kurang Rm38.00

Antara manfaat dan kebaikan Vivix Shaklee 



Testimoni Vivix Shaklee




Haa banyak sangat khasiat Vivix Shaklee ni.. Kalau nak cuba ikhtiar masalah yang korang hadapi dengn Vivix Shaklee ni boleh la cuba. In Shaa Allah dapat membantu menstabilkan serta memperbaharui sel-sel badan. 

Kalau tempoh promosi Vivix Shaklee ni dah habis harga sebenar sebotol Vivix Shaklee ni Rm475.00. Beli 2 botol layak percuma keahlian dengan harga Rm760.00. Cuma tak ada la free beg yang exclusive tu. Jika berminat jangan segan silu untuk hubungi Kakya ye. Terus je tekan link whatsapp. Pos adalah percuma, penghantaran percuma sekitar Bandar Kinrara.

Oh ye, Belian sebotol Vivix dah layak dapat free membership Shaklee juga tau. Jika anda berminat untuk dapatkan Vivix ni dengan harga murah. Terus daftar ahli dengan harga ahli Vivix hanya Rm380 sahaja. 


Maklumat lanjut mengenai Vivix Shaklee juga ada disini. KLIK

Salam, 
Ajuya Rashid
Hp / Whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara 

 


Continue Reading