SET PRODUK SHAKLEE

Terima kasih kerana berkunjung ke blog Pengedar Shaklee Putra Heights, Puchong dan Alam Megah. Jika anda mencari set kesihatan shaklee yang berkenaan di bawah boleh la terus berhubung dengan saya ye. Zura 012-6102263 ( KLIK SINI UNTUK KE WHATSAPP

SET SLIMMING / KURUS
SET GASTRIK
SET KESIHATAN KANAK-KANAK
SET GORGEOUS SHAKLEE
SET KESIHATAN WANITA
SET KESIHATAN LELAKI
SET KESIHATAN TULANG / SENDI
SET KOLESTEROL
SET PUASA
SET RESDUNG / ALERGI
SET MENOPAUSE
SET SLIP DISC

Halaman ini akan di update dari masa ke semasa..untuk pertanyaan set kesihatan keperluan anda boleh terus hubungi saya ye. 


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.DISCLAIMER:-

*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.
0 comments:

Post a Comment