02 February 2017

TESTIMONI SET HAMIL ¬ MASALAH JERAWAT KETIKA HAMIL


set kulit shaklee

"Aaaaaaa... Jerawat!!
--------
Belah kiri : bulan 8/2016

Jerawat yg sangat kronik. ya, bg ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun.
pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. kat kawasan dagu pun sama 😭
Allah, malu sangat nk keluar rumah. Apatah lagi nk COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.
Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!
Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jd mcm tu mak ? Nanti abg bawak mak pergi klinik nak x ?
Alahaii anak.. soalan yg buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yg ada masalah kulit 😢
--
Belah kanan : 8/1/2017

alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan 😊




Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru tambah Omega Guard.
Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik 🙈
Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh  " - Puan Ruby






set mengandung shaklee

Set Hamil Shaklee yang lengkap dengan nutrisi untuk ibu dan bayi.







Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.













Continue Reading

31 January 2017

PAM SILIKON MEMANG BEST!!

set menyusu shaklee


Alhamdulillah harini genap la umur Haris 2 bulan 1 minggu...hehe. Sebenar nya nak kabor ni...AR teruja sangat dengan pam silikon ni. dengan harga nya yang murah tak sangka ia dapat memberi kan rasa teruja AR sampai macam ni skali. haha. habis orang2 kat group whatsapp atau yang jumpa AR akan bercerita pasal pam silikon (silicone breast pump milk collector) ni. (untuk ibu mengandung dan menyusu je lah) 

Gambar menunjukkan hasil AR pam sebelah pagi...biasa nya dapat la 8 oz itu pun tendem dengan Haris. alang2 tu simpan la buat stok yang ni. kot la nak pergi memana ke kan. 

Apa yang best nya pam silikon ni :

Mudah nak guna..tadah nak picit kan bagi melekat
Ada fungsi hisapan (melekat ke sedut)
Ringan mudah di bawa kemana
Ringkas - tak payah nak cari sparepart bagai, cari plug ke powerbank...picit bagi lekat je 
Mudah nak basuh 
Boleh guna bila2 masa
susu tak membazir (bila baby menyusu boleh tadah lagi sebelah)
Murah - hehe sangat la mampu milik 

Ada macam2 brand pam silikon sekarang ni...AR beli yang takde brand..haha tak ingat sebenarnya sebab order masa sebelum bersalin kan Haris kat Lazada. tapi memang murah sangat harga pam silikon ni Rm21.00 untuk 2 pcs, siap ada penutup lagi.


set menyusu shaklee

Bila tengok hasil menuai setiap pagi ni..AR percaya apa yang kita makan tu lah yang menghasilkan susu ibu kan. Apa yang kita makan tu lah anak yang disusukan dapat. So AR sememang nya lah ambil Shaklee sebagai makanan tambahan untuk menyusukan bayi. 



Antara suspplemen shaklee yang AR amalkan sepanjang berpantang dan menyusukan baby Haris. 






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Continue Reading

20 January 2017

TESTIMONI VIVIX ~ JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU, BATUK BERDARAH

BATUK BERDARAH


"Dah tak batuk berdarah dah

=====
.

3 hari lepas, seorang customer nak beli Vivix untuk adiknya. Kena jangkitan kuman dalam paru-paru. Darah penuh dah sebelah paru-paru. Batuk berdarah. Dah seminggu kat hospital, doktor nak tambah antibiotik lagi kuat sebab nampak worse. Hampir kena tebuk keluarkan cecair.

.
Semalam, dia telefon. Nak beli Vivix lagi. Untuk pesakit sebelah katil adiknya pula.
.
Bila ditanya, macamana keadaan adik. Alhamdulillah, dah improve sangat katanya.
.
Sampai ke hospital semalam, sempat berborak dengan adiknya. Katanya, sebelum makan Vivix, bila batuk aje mesti berdarah. Darah fresh merah pula tu.
.
Baring mengiring pun, darah boleh keluar dari mulut begitu sahaja.
.
Alhamdulillah, lepas ambil megadose Vivix, esoknya dah tak ada darah bila batuk. Keadaan dah improve sangat-sangat dengan kuasa Allah. 
.
Masa sampai hantar Vivix, ibunya tanya "satu je ke?" Rupanya bukan seorang pesakit dalam wad tu yang berminat nak beli. Ada dua orang lagi. Mungkin nampak improve adik ni banyak sangat.
.
Syukur.
Live testimoni dari pesakit sendiri buat rasa terharu. Sebak rasanya dapat membantu. Kakaknya tak putus-putus ucap terima kasih.
.
Semua Allah punya kuasa.Alhamdulillah"






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading

19 January 2017

PENGEDAR SHAKLEE PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, BUKIT LANCHONG DAN ALAM MEGAH

PENGEDAR SHAKLEE PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, BUKIT LANCHONG DAN ALAM MEGAH


Pengguna SHAKLEE di PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, BUKIT LANCHONG DAN ALAM MEGAH...berminat untuk mendapat kan produk shaklee secara pick up @ cash on delivery boleh la terus hubungi saya (ajuya) di 012-6102263

Cara order :

  • Beri kan nama dan lokasi anda
  • Nyatakan supplement yang diperlukan atau masalah yang dihadapi (konsultasi bermula)
  • Bayaran melalui cash @ bank transfer
  • Bersedia untuk menerima produk anda 






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






Continue Reading

18 January 2017

JADI AHLI SHAKLEE DAPAT BELI SHAKER CANTIK



Waahh berita baik untuk mereka yang nak jadi ahli shaklee, ada offer belian 100uv dapat beli shaker shaklee yang cantik tertarik ni. 

Buat pengetahuan uolls ramai sangat nak shaker ni tau sebab tu la shaklee buat eklusif untuk uolls yang baru jadi ahli je. Kalau tidak kami2 je la yang borong nya. hehe. 

So macam mana nak dapat kan shaker ni? senang je. Jadi ahli dengan bayaran Rm65.00 (sebelum gst) dan buat belian produk 100uv (dalam bentuk point) lepas tu boleh la beli shaker tersebut dengan harga Rm19.08. best ke best? Tawaran ni sampai Mac 2017 je tau. 

Nak tau lanjut tentang jadi ahli shaklee boleh baca kat SINI



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading