Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PENGALAMAN BERSALIN DI KPMC PUCHONG - PAKEJ VIP

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 April 2015

PENGALAMAN BERSALIN DI KPMC PUCHONG - PAKEJ VIP


Assalamulaikum. .harini baru berkesempatan share pengalaman bersalin di KPMC puchong tempoh hari . Baby Naily pun dah nak masuk 3bulan. .mesti ramai bakal ibu tengah survey nak bersalin kat mana kan? semoga dengan sharing AR kali ni boleh la bakal2 ibu sekalian buat pilihan.

Bagi yang berada di sekitar Puchong boleh la mempertimbangkan untuk bersalin disana. AR pun sebab dekat dengan rumah dan mempunyai Doktor perempuan. Sepanjang hamil AR berjumpa dengan Dr. Haslinda dan beliau juga lah yang menyambut baby. Alhamdulillah puas hati sangat dengan service beliau.

Buat pengetahuan semua AR memilih untuk mengambil Pakej Normal VIP yang ditawarkan di KPMC. Pakej VIP yang ditawarkan adalah termasuk penginapan 2hari 1 malam dan labour cas hanyalah Rm2500.00. Ada lagi pakej2 lain yang ditawarkan tapi AR tak ingat cas adalah berdasarkan bilik yang dipilih. Memandangkan suami dan anak2 AR pun nak stay dengan selesa dekat sana tak salah kot upgrade ke VIP room. Lagipun lebih privasi dan selesa.






Qiera (anak kedua) tido dalam kerusi table tea gabungkan 2 kerusi dah jadi macam coat baby..hehe




My husband n anak lagi sorang (Tina) tido atas sofa)




Anak dara tido dengan selesa smpai pkul 11pagi baru bangun..hehe





3 hari 2 malam di KPMC layan TV je lah..semua cerita tengok.

Bermula dari awal Check up bulanan di KPMC dan sampai bersalin AR disana. Check up bulanan kalau tak ada apa2 tambahan seperti cek darah atau masalah lain..Rm125.00 setiap kali check up. 

Memandangkan AR bersalin secara induce..Cas adalah melebihi dari pakej yang disediakan. Kalau xsilap AR total bil Rm3100.00++ . Berpatutan kan? sesuai dengan service dan layanan yang diberikan. Nanti AR share pengalaman bersalin secara Induce pula.


p/s : Dapat kan Set Hamil dan Set Pantang Shaklee di sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



4 comments:

  1. Besar biliknya. Mesti selesa kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..sesuai la utk family ramai.bila dtg melawat xde la ganggu privacy org lain

      Delete
  2. start checkup kndungan brpe bulan? rse mcm nk bersalin sini juga utk 1st baby (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear...4 bulan baru start check up..maklum la anak yang ketiga dah. lagipun dah ada vitamin untuk mkn. so xjumpa doc untuk ambil vitamin seperti asid folic yang sangat penting diawal kehamilan. hakak amik set hamil shaklee je

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign