04 November 2020

CARA DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE SECARA ONLINE

cara daftar ahli shaklee
Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Online

Hai selamat datang blog saya, ramai yang tanya saya macam mana cara nak daftar atau jadi ahli shaklee secara online ye? 

Oh ye, rupanya AR tak update berapa yuran sebenar pendaftaran ahli shaklee..hehe maaf kan tuan hamba. Sebab dulu kan yuran nak jadi ahli shaklee Rm65,00 sekarang Yuran nak daftar ahli shaklee hanya lah Rm35.00 sahaja. Murah kan. Dan ada juga cara nak daftar jadi ahli shaklee secara percuma tau. Meh sini AR kongsikan cara dia. 

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Online 

1. Isi borang di Daftar Shaklee Online . Anda akan di bawa ke pautan di bawah dan isi maklumat diri sehingga klik 'JOIN NOW'

daftar jali ahli shaklee
Isi Maklumat Diri 

2. Anda akan menerima SMS dari pihak Shaklee untuk mengaktifkan ID. Boleh self selvice untuk order barang dan aktifkan ID(aktifkan dengan bayaran Rm35,00 / secara percuma dengan pembelian produk). 

jadi ahli shaklee
ID dan password sementara

3. Lepas dah dapat ID. Anda boleh terus login menggunakan ID dan password sementara yang diberi (lepas dah aktifkan boleh tukar password sendiri). 

daftar ahli shaklee
Login 

4. Jadi disini anda perlu aktifkan pendaftaran sama ada terus buat bayaran yuran pendaftaran sebanyak Rm35.00. Atau buat belian produk (Go to chart )sehingga 100uv  (lebih kurang Rm380.00) untuk keahlian percuma tanpa bayaran yuran ahli Rm35.00


Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma 

Anda tidak perlu membayar yuran pendaftaran jika membuat pembelian mana2 produk bernilai Rm380 keatas atau set promosi. Contoh nya :-

Set Pantang
Set hamil 

atau belian produk bernilai Rm380 keatas (cek uv juga ye..pastikan cukup 100uv). Ikut arahan sehingga selesai membuat pembayaran. Tahniah, anda kini sah telah mendaftar sebagai ahli Shaklee.

"Alamak, susah nya, tak faham lah"..hehe..No problem boleh hubungi saya ok..klik sahaja icon whatsapp di blog ini. 


Kelebihan daftar ahli shaklee

  1. Membeli dengan harga ahli - Penjimatan 15-20% dari harga runcit. 
  2. Cash back - Setiap pembelian produk ada point (UV) tertentu untuk dikumpulkan. Jika layak minima 150uv sebulan anda layak menerima cash back / bonus. (sebab tu shaklee buat bisnes lagi banyak beli lagi banyak UV, lagi banyak bonus). Nak daftar ahli untuk makan sendiri pun takde masalah jika cukup UV anda juga layak menerima cash back tersebut. Terus masuk akaun tau.
  3. Sistem online yang boleh di akses 24jam. Nak shopping atau nak daftar bila2 pun boleh. Sistem layan diri, semua nya hujung jari. hehe.

Kenapa perlu daftar ahli shaklee dengan saya?

  1. Anda layak mendapat guide atau service daripada AR
    - sama ada guide cara makan atau amalkan produk shaklee untuk ahli makan sendiri
    - anda juga dapat guide cara buat income atau jana pendapatan dengan Shaklee.
  2. 8 tahun pengalaman dalam Shaklee 
  3.  - pengguna tegar produk Shaklee sejak tahun 2012
     - Leader Shaklee Sejak awal tahun 2013 (Pendapatan 4 angka sebulan)

daftar ahli shaklee

Itu sahaja perkongsian mengenai CARA DAFTAR ATAU JADI AHLI SHAKLEE SECARA ONLINE. jika ada sebarang pertanyaan boleh terus hubungi AR di whatsapp. Jangan risau tanya sahaja tak perlu bayar pun. Hehe. AR bersedia untuk membantu anda yang ingin mendaftar atau jadi ahli Shaklee dengan AR. Sama2 mendapat manfaat. 

Baca juga 


Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263

0 comments:

Post a comment