Ajuya Rashid: KOREA TRIP DAY 3 I PART 5 ~ NAMI ISLAND

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

25 February 2016

KOREA TRIP DAY 3 I PART 5 ~ NAMI ISLAND


Akhirnya sampai juga ke Nami Island...tempat yang femes sangat tu (konon nya ) kalau gi sini wajib la tangkap gambar kat pokok2 dia kan. macam dalam drama tu lah. AR tak berpeluang pulak nak love2 kat pokok2 tu. hehe maklum la anak ramai. 


On the way ke Nami Island singgah makan di restoren yang menyediakan makanan halal. Boleh tahan jugak la makanan nya walaupun tak lepas dari kimchi. Nak muntah dah bak kata husband. Tapi itu memang menu wajid kat korea. Bagus untuk penghadaman katanya. 


Untuk ke Nami Island kena naik bot lebih kurang macam feri la kot. 10 minit kalau tak silap AR..hehe..lupa la excited punya pasal. tak lama pun. hakak2 offer tempat duduk pun AR xnak. Its ok.its allright. 

Yang pelik nya semua pandang anak2 AR. taktau la pasai pa..huhu. Nayli siap awek korea tu ambik dia dukung. lepas tu taknak dengan AR nak dukung dengan awek tu pulak. papa nak amik baru dia ok. hai budak ni..umi xcantik macam korea ke. 


Jalan2 satu island...tak abis pun..banyak lepak2 dengan budak2 main kat playground. main dalam keadaan sejuk best la kan. 


ada ostrich (betul ke eja tu) haha....Alhamdulillah best. siap ada yang duduk berdiam kat unggun api haa..sejuk agak nya. ramai jugak jumpa rakyat malaysia kat sana. 



Pergi sana kena gak cuba basikal winter sonata tu kan..hehe





Budak yang seronok sangat tengok tempat orang. balik rumah pun boleh tersyasyul syasyul korea la apa la. kita berlima ni kan...qiera sorang je nampak tak tahan sejuk sangat. kulit dia mudah merah kalau sejuk. tak tau ler pasai apa. kalau dah masuk dalam bangunan ok je. hmm..kena cek kena cek.


Bersambung....Part 6




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



3 comments:

  1. wah seru ya...jadi kepengen ke korea :D

    ReplyDelete
  2. wah syoknya pegi nami island . pemandangan dia memang cntik :D seronok tgk traveller yg rajin update cuti dkt blog ni : best !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign