Ajuya Rashid: REVIEW ~ SUTRA BEACH RESORT TERENGGANU

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 July 2017

REVIEW ~ SUTRA BEACH RESORT TERENGGANU

 Nak share jugak...balik dari cuti beraya kat kampung tempoh hari AR and famili singgah di Sutra Beach Resort Terengganu. Sebenar nya dah brapa kali singgah sini. tapi kali ni baru teringat nak buat review. hehe. itu pun sebab view kat sini sangat la cantik uolls. rugi la tak share kan. 

 Pemandangan waktu senja dari bilik kami

Sangat la dekat dengan bilik penginapan..Malam2 menderu2 ombak yang memukul pantai di telinga. 

 4 beranak baru nak pulang dari bermain pasir. baby haris tido so AR ushar dari bilik je

Zooommm... main pasir tak ingat nak senja dah. sebelum tu ke kolam renang dulu

Geram sangat tengok laut tu...huhu


2 katil single..pandai2 la kome nak tidur cemana. haha. 

 Anak dara duk layan angin laut 

Cantik kan

Tengok kakak2 mandi kolam

Skali haris pun terjun jugak dengan baju tu je..haha 

Nampak laut kat belakang...cantikkkk

Suka sangat la tu..

Jauh nak jalan ke sana tu. gigih papa bawa dua kenet tu kesana. 


Umi nya malas nak mandi..malas nak berbasah2..boleh ke

Beberapa langkah dari bilik..buka pintu depan nampak kolam, buka pintu belakang nampak pantai. budak2 la yang paling suka kan.

Breakfast nasi tomato 

Alhamdulillah...check out je pergi beraya rumah kawan AR di Kuala Terengganu. 20 minit je dari Sutra Beach Resort. 

Uolls kalau nak camping pun boleh kot..haha bukak je khemah belakang bilik and barbeque kan. Seingat AR kitarang pernah buat macam tu kat sini jugak. lupa dah tahun bila. Rasa nya awal2 kawin pernah buat 9 tahun yang lalu la tu. Nampak hilang ingatan..tu lah lain kali blog kan. kalau tak ingat boleh baca kan. haha. 

 



Pengedar Shaklee Putra Heights, 

Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil
Pengedar Shaklee Sunway 
 
 
Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com
 





3 comments:

  1. Wah cantiknya resort ni. Bagus bagus.

    ReplyDelete
  2. Wow bestnya, buka pintu nampak pantai. Pmandangan cantik sgt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign