07 January 2015

PROMOSI BULAN JANUARI 2015 
Assalamualaikum..baru sempat update promosi bulan Januari ni..Alhamdulillah..mesti ramai yang suka especially pada pengguna tegar Vivix dan Alfafa.
 
Promosi Januari terdiri daripada:-
  • Vivix Beli 6 percuma 1, percuma keahlian Shaklee, Percuma penghantaran dan layak menerima bonus pada pertengahan bulan Februari
  • Vivix Beli 2 layak mendapat diskaun 5%, percuma keahlian Shaklee, Percuma penghantaran dan layak menerima bonus pada pertengahan bulan Februari
 
  • Alfafa (S & L) Beli 6 Free 1, Beli 2 layak diskaun 5%
 
  • Vitalea Chewable For Children Buy 3 Free 1..produk yang dikeluarkan semula dengan formula baru khas untuk simanja sebagai multivitamin harian.
 
Best tak? sape rasa xnak lepaskan peluang keemasan ini order sebelum 31 Januari 2015 ya. apa2 soalan jangan segan2 contact AR..In Shaa Allah akan membantu sebaik mungkin.
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c84f741b048a0721739ac52c241ba5df
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

 
 
 

0 comments:

Post a Comment