20 November 2015

TESTIMONI SET KESUBURAN SHAKLEE


Alhamdulillah...semalam AR dapat khabar dari kakak AR. Kata nya customer beliau yang ambil set kesuburan Shaklee 2 bulan lepas dah hamil. Ya Allah...terima kasih sebab dah kabulkan permintaan hamba Mu itu. Dengan izin NYA dan usaha dari pasangan itu untuk mencuba Shaklee akhirnya permintaan dorang termakbul. Sape tak excited kan dah 2 tahun kahwin tapi masih belum hamil. Kata nya husband dia dah mundar mandir dalam rumah tak tau nak tunjuk happy macam mana. hehe. comel kan. Apa2 pun kita orang sebagai perantara sudah pasti gembira berganda2. 

Uolls jangan fikir ambil Shaklee mesti hamil tau. Tapi ini juga salah satu usaha kan. Allah pun suka hamba nya yang berusaha. Man Jadda Wa Jadda " Barang siapa yang berusaha pasti akan dapat" tinggal lambat dengan cepat je. In Shaa Allah. 

Set kesuburan yang mereka ambil terdiri daripada :-

Untuk Isteri
 - Alfafa
 - GLA Complex
 - Bcomplex
 - Vitamin C

Untuk Suami
 - Vitamin E
 - Zinc Complex
 - Omega Guard
untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

0 comments:

Post a Comment