08 January 2016

VIVIX BANTU IKHTIAR BUAT PESAKIT KANSER


kanser kelenjar tahap 3"Alhamdulillah... Kanser kelenjar tahap 3, hampir pulih sepenuhnya dengan ikhtiar Vivix.
Cuma pemantauan doktor 2 bulan sekali.

Begitulah perkongsian dari seorang rakan... suaminya menghidapi kanser kelenjar.. kini mampu berjoging. kita berusaha, Allah tentukan segalanya."


Perkongsian dr  FB : Su Suria Sally


Moga menjadi inspirasi dan ikhtiar buat pesakit kanser diluar sana

Teruja, gembira, simpati semua ada...macam tu la rasa bila kita dapat membantu insan yang memerlukan kan. Kat sini bukan semata2 sebab ambil Vivix. Tapi dengan izin NYA dan semangat yang beliau ada membuat kan beliau berada dimana beliau berada sekarang. uolls pun ada peluang yang sama. Jangan putus harapan. Salah satu ikhtiar dengan Vivix In Shaa Allah semoga dapat membantu sedikit sebanyak. 


Info lanjut mengenai vivix boleh tengok dekat SINIuntuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.0 comments:

Post a Comment