09 June 2020

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom



Hai korang, jom join segmen ni..Klik gambar kat atas untuk join tau. Jumpa disana

Sempena PKPP yang diumumkan sebentar tadi,
Mama Yan nak buat segment Bloglist PKPP. 
Segmen bermula pada saat ini dan tutup pada 30 Jun 2020.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Buat 1 entry bertajuk 'Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom'. 

2. Letakkan gambar 'screenshot' blog aziankhalil.com ni dalam entry anda dan backlink ke entry ini.

3. Follow blog aziankhalil.com ni


5. Letakkan link penyertaan anda dalam ruangan komen di bawah.

Hadiah: 

5 peserta pertama komen link penyertaan akan masuk ke bloglist PKPP secara automatik sehingga 31 Ogos 2020.

5 peserta segmen lagi akan dipilih secara rawak untuk berada dalam blog list pada 1 Julai 2020

1 peserta akan dipilih secara rawak untuk  memenangi 1 botol ' Mary Kay Eye Make Up Remover' yang bernilai RM64.


3 comments:

  1. terima kasih atas kesudian menyertai segmen ini... selamat berkenalan

    ReplyDelete
  2. wahh..dah lama tak join segmen. seronoknya gud luck

    ReplyDelete
  3. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

    ReplyDelete