Ajuya Rashid: PROMOSI VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 July 2016

PROMOSI VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH






Ho ho...im back..nampak tak penuh sawang. huhu. maap la hakak baru je bersihkan sawang. so terus nak hapdate promosi bulan julai ni. sudah tentu Shaklee tak pernah mengecewakan pengguna tegar nya. pasti ada produk hot yang promosi setiap bulan. Cuma AR je "tak ada" masa la konon nak hapdate kat blog. Bagi yang follow IG dan Facebook AR pasti tak ketinggalan. sebab tu uolls dinasihatkan untuk friend2 dan follow IG AR. hehe. 

So untuk bulan Julai ni. AR nak sangat bagitau. Bulan ni ialah bulan Vivix. Sape tau apa khasiat vivix ni memang tak kan lepas kan peluang ni. Setakat hari ni 18hb ni kan...dah berbotol-botol-botol terjual nampak tu nak cakap banyak botol nya dah jual kan. hehe

Senang citer uolls baca kat sini..macam2 pasal vivix ada. yang pasti dengan pembelian 2 botol vivix atau 6 botol vivix tu uolls akan dapat free membership, cash rebate dan juga free postage. banyak jimat tu. 

Kalau berminat jangan segan silu contact AR tau. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign