Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI SET KESIHATAN KELUARGA SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 November 2017

PROMOSI SET KESIHATAN KELUARGA SHAKLEE


Merecik bang hang promosi ni. Sampai 20% tu potongan untuk produk Vitamin E atau GLA complex. Yang best nya set ini adalah untuk seisi keluarga..bermula dari produk basic yang mengandungi 

ESP (37uv)
Vitalea Iron Formula (22uv)
Bcomplex (13)
Vitamin C (22uv)
Omega Guard (33)

Cara untuk dapatkan produk vitamin E atau GLA complex dengan potongan 20% uolls boleh pilih antara rangkain produk kesihatan keluarga itu dengan belian 100uv terus layak untuk grab produk tersebut. Contoh nya seperti (esp, vitalea, bcomplex, omega guard = 103uv) pilihan nak ambil vitamin c terpulang. Tetapi uolls dah layak untuk grab vitamin E atau Gla Complex pada harga potongan 20%.

Lagi best kalau uolls terus jadikan 200uv uolls terus dapat keahlian percuma..lagi la jimat. Dapat enjoy harga ahli, dapat enjoy cash bonus pertengahan bulan nanti. 


Tak lupa juga untuk anak-anak anda dengan belian 3 botol Vitalea For Children percuma sebotol Vitalea For Children. Bekalan multivitamin untuk anak-anak selama 4 bulan tu. hehe. Harga Rm353.00 untuk 4 botol



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign