02 November 2017

PENGEDAR SHAKLEE AMPANG, CHERAS DAN PANDAN INDAH

Shaklee pandan indah
Agen Shaklee Ampang : Kak Fik

Hai..Saya Fikriah boleh panggil Kak Fik..Saya adalah Pengedar atau agen Shaklee Sekitar Ampang, Cheras dan Pandan Indah. Nak order Shaklee boleh terus Whatsapp Kak Fik di link Whatsapp ni ye. 0123180716

Antara produk yang disediakan adalah Set hamil Shaklee, set pantang shaklee, set penyusuan shaklee dan pelbagai untuk kesihatan anda dari Shaklee yang semestinya selamat dan mesra alam.

Kak Fik adalah salah seorang pengedar dan agen shaklee di bawah bimbingan AR (ZNZ EMPIRE). Semoga uolls dapat memberi sokongan padu kepada nya. Untuk mendapatkan produk shaklee secara pick up atau COD di kawasan Kak Fik boleh terus berhubung dengan Kak Fik ye.Untuk join dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


0 comments:

Post a Comment