04 November 2017

HILANGKAN RUAM BAYI DENGAN HERBAL BLEND SHAKLEE

hilangkan ruam bayi

Haa siapa yang nak hilangkan ruam bayi boleh cuba herbal blend dari Shaklee ni. Herbal Blend bebas dari paraben dan menggunakan bahan-bahan semulajadi. Tak panas tak sejuk, rasa yang neutral je. sesuai sangat untuk sapuan harian bayi. Tambah-tambah bayi yang baru lahir mudah kena ruam. 

Lepas mandi sapu kan nipis pada kulit bayi untuk menggelak dan mencegah ruam. Kalau dah naik ruam pun boleh sapu ringan untuk hilangkan nya. Pasti bayi anda selesa. 


Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary

Harga Herbal Blend Shaklee : Rm37.50

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.0 comments:

Post a Comment