17 February 2013

Testimoni Omega Guard - Asthma

Harini saya nak kongsi kan testimoni daripada pengguna Omega Guard Shaklee kepada anak-anak mereka. Puan Lin Salina dan Puan Roslina....eh..nama nak sama pulak kan. Alhamdulillah mereka dah jumpa apa yang yang terbaik untuk anak-anak mereka. Jom baca apa kata mereka. 
Saya tumpang gembira dengan perubahan yang dialami oleh anak-anak ini, tiada apa yang boleh membahagiakan ibu-ibu ini melainkan kesihatan yang baik untuk anak-anak. Macam mana Omega membantu dalam asthma ye?? 

Satu hasil kajian di Hospital Diraja Prince Alfred, Australia menunjukkan mereka yang makan ikan lebih dari seklai seminggu dapat mengurangkan risiko yang berkaitan dengan masalah pernafasan. ini memberi gambaran bahawa pengambilan minyak ikan dapat mencegah penyakit asthma terutama semasa umur kanak-kanak. Omega 3 yang terkandung di dalam minyak ikan inilah yang membantu dan bertindak mencegah penyakit asthma ketika kanak-kanak, juga mengurangkan serangan bagi mereka yang menghidapi asthma. 

Kalau ada ibu-ibu yang mempunyai masalah yang sama boleh la cuba untuk dapat minyak ikan yang terbaik dari shaklee ini. Jangan lupa hubungi saya untuk dapatkan HARGA PROMOSI BULAN FEBRUARY ini ya...ini la peluang untuk mencuba nya. Insyaa Allah,,,kita hanya ikhtiar tapi Allah yang menentukan. 


untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
sms / whatsapp :  012-610 22631 comment:

  1. Anak sy umur 12 tahun kekurangan g6pd. Bolehkah dia mengambil Bcomplex dan omega guard.

    ReplyDelete