05 March 2014

Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee

"kakak saya peratiiiii je kulit saya..dia claim sy pakai produk kecantikan padahal after pregnant saya tak rajin nak apply segala benda di muka..rahsianya? haa.. of kos la ESP..plus vit C, B com n vit E..terus dia mintak nak makan jugak vitamin2 saya tu..haaa..tahu takpe kan." - Puan Sha

 **Vitamin E
- Membantu mengurangkan parut...

- Meningkatkan ketahanan sel kulit
- Membantu kulit lebih gebu
- Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
- Memperbaiki struktur asas kulit

**VITA C 500mg
- Membantu proses pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut)
- Mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel kulit
- Membentuk kolagen secara semulajadi

**B-COMPLEX
- Membantu dlm mengurangkan stress & kelesuan
- Membantu wajah kelihatan lebih segar & x kusam

**ESP Soy Protein Isolate Powder
- Membantu menghilangkan parut jerawat
- Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu & berseri2
- Membantu mengurangkan tanda² penuaan pd kulit
- Meningkatkn keanjalan & ketebalan kulit
- MASKER ESP shaklee menghilangkan kulit kendur

Set kecantikan kulit yang menjadi pilihan ramai...hanya merawat dari dalam. kalau rajin boleh buat masker dengan ESP + Vit e. Best tau...Sape yang dah order boleh cuba..contact sy ye mcm mana nak buat.

 






 

 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

0 comments:

Post a comment