Showing posts with label Testimoni set kecantikan kulit shaklee. Show all posts
Showing posts with label Testimoni set kecantikan kulit shaklee. Show all posts

08 October 2017

CADANGAN DAN HARGA SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

Harga set kulit shaklee


Set kecantikan kulit shaklee ni dapat membantu untuk merawat dan mengekalkan kulit yang sihat dari dalam. 

Fungsi supplemen untuk kulit

ESP - Membantu menjadi kan kulit lebih berseri dan anjal, merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mempercepatkan pemulihan luka serta memudarkan parut

Bcomplex - Mencegah stress dan kelesuan yang menggangu hormon kulit, Menaikkan seri muka 

Vitamin C - Membentuk kolagen, memberikan kulit lebih anjal dan muda, berseri

Vitamin E - Anti penuaan dan antioksidan yang hebat untuk kesihatan kulit, merawat parut

Harga set kecantikan kulit shaklee

Bcomplex    Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C    Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Vitamin E    Rm156.25 (120biji untuk 4 bulan)
ESP             Rm161.25 (untuk 1.5bulan)

Total           Rm 473.75

Perlu diingatkan harga diatas adalah harga retail..untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. AR syorkan uolls terus mendaftar sebagai ahli. Penjimatan sehingga 15-25% bagi setiap produk. silap haribulan boleh dapat bonus (cash rebate) tau. Dengan hanya menambah yuran pendaftaran bernilai RM69.00 anda layak untuk menikmati kelebihan sebagai ahli shaklee. In Shaa Allah AR akan guide anda. 
Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading

18 September 2017

TESTIMONI BEBAS KULIT BERMASALAH DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

kulit berjerawat


Assalammualaikum semua. td share kat fb, tak sangka paling cepat banyak likes. whatsapp pun dan2 menderu.. Allahhu..

sbnarnya, pic last skali tu muka belemuih dengan minyak berkilo.. keluaq rumah x tepek apa pun.. parut still ada, baki lagi 10% lagi nak hilang.. tengok dekat2 nampak laa hihi.. πŸ˜‚πŸ™ˆ

Silakan share, sebarkn utk mnfaat ramai lg yaa insyaAllah. - Faezatul 

Faezatul menggunakan Shaklee untuk atasi masalah kulit dengan set shaklee. iaitu :-

Vitamin E
ESP 
Vitamin C
GLA Complex
Bcomplex
Alfafa complex

waahh suka tengok wajah terbaru Faezatul..makin baik dan flowless sangat.


Cerita Faezatul masa bulan April...kini 3 bulan kemudian kulit makin cantik. suka pulak tengok nye. hehe

gambar kiri: 25/6/2016 (sebelum kenal shaklee)

Setelah hampir 10 BULAN consume #shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni

Ya kawan2, muka faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh! Sakitnya Ya Allah..😭

Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok2 kat telekung dah ada darah kot! Geli kan tengok?😱

Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.

Salah faezatul juga gatai sangat nak try padan muka! Terpengaruh sgt dgn iklan claimed cntik advanced.. 😜

Gambar kanan : 2/4/2017

Ikhtiar faezatul dengan Shaklee bermula dengan #vitamine & ESP. Follow guide dr ummi saya, Dr. Ainniah, #alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!

Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, faezatul slowly add on #vitaminc + #bcomplex + #glacomplex + #nutriwhite cleanser

Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, faezatul add on #alfalfacomplex & faezatul akui kagum dengan 'kerja' alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit faezatul #alhamdulillah happy sangat!πŸ‘πŸ‘

Start dr 'trauma' lampau, faezatul dah x pakai skincare lgsung smpai la ni.

Utk luaran, faezatul cuma sapu #herbalblend sbg plembab & penghilang parut. Best sgt! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁

Yang tinggal la ni si parut merah2 yang dok ketegaq takmau hilang..ada lg dlm 30%..Nampak gaya memang kena ratah ESP sngguh2 lpas neh..πŸ˜‚

Moral of the story: jgn cepat trpengaruh dgn statement, cntik dlm ms smnggu kaa 2 mnggu kaa..

Last2 kulit kita merana, zalimi dri sndiri..duit trbang..πŸ’ΈπŸ’Έ kita yg maluuu..😭 - Faezatul 

Lain-lain testimoni set kecantikan kulit shaklee klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading

11 August 2015

TESTIMONI SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE ~ MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN PULIH




Testimoni set kecantikan kulit shaklee ni dah banyak AR jumpa. tapi untuk yang ni memang AR tak puas hati, hehe..sebab masalah kulit muka semakin pulih dengan hanya mengguna SET D (Vitamin B, Vitamin E dan Vitamin C ) beserta ESP. Jerawat besar2 kat pipi pun hilang selepas 3-4bulan konsisten guna. Kalau tengok kulit nya yang selepas macam tak pernah ada masalah kulit.




Testimoni dari Hani pula gambar sebelum...kulit berminyak dan tidak sekata..Selepas tanpa rona kulit dan tidak berminyak.memang cantik kulit dia, saya pernah terjumpa dengan hani ni dekat HQ Shaklee. Memang sangat cantik kulit dia. Jeles mak. ;) Hani juga menggunakan Set D- Set kecantikan kulit Shaklee bersama ESP dan GLA Complex. 



Jom tengok fungsi setiap supplement untuk kulit ni.



BComplex 
Membantu mengekalkan tona kulit yang sihat. Vitamin B sangat berguna untuk mengawal stress. Salah satu punca jerawat adalah stress. So, jangan la stress selalu...senyum sokmo. nak marah pun senyum..baru la cas-cas positif akan datang kepada kita

Vitamin C
Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi munca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kerinf, kedut serta garis halus. Vit C adalah antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Bertindak melindungi dan membaiki kulit. Anda perlu tau Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E
Merupakan antioksodan yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dan ia bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku.

ESP 
Membantu untuk penyerapan vitamin lain. oleh sebab sel kita diperbuat daripada protein, ESP dapat membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, dengan menggantikan sel kulit yang yang sudah mati . Membaiki struktur kulit. Sesuai untuk kulit bermasalah, jerawat, tona tidak sekata dan kulit kering.

GLA Complex
Memperbaiki imflamasi kulit dan mengawal selia hormon.


Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading

22 May 2015

TESTIMONI ESP & VITAMIN C SHAKLEE ~ KULIT MAKIN CERAH DAN TAK KUSAM


Testimoni customer rakan seperjuangan AR dalam Shaklee..Beliau juga merupakan salah seorang yang mengalami Shaklee Effect sendiri. Sape tak suka kalau kulit makin cerah dan tak kusam lagi kan. Ini la yang AR tunggu2 dari customer AR. Harap mendapat manfaat dari setiap jenis vitamin yang mereka ambil. In Shaa Allah. Jom baca cerita nad tentang perubahan kawan merangkap customer beliau.


"Kawan UITM masa zaman belajar 2006- 2009 dulu, whatsapp nad , tanya khabar. Ralit-ralit sembang (nampak di situ cerita char keow tiau. hihi),
dia pun bagitau selalu baca sharing nad kat FB pasal shaklee. Terlanjur sembang2, dia tanya vitamin apa yang sesuai untuk kulit dia yang berminyak di Tzone & kusam.

Nad suggest ambil energising soy protein (esp) & vitamin C. Dalam sebulan, nad tanya feedback dia, dia sangat excited & puas hati dengan kulitnya.
Dah cerah & tak kusam dah, sampaikan mak dia pun puji!

Bukan tu je, kalau dulu kami dah lost contact. Sekarang ni boleh dikatakan every 1-2 week mesti tanya khabar. 'Kami buddy! Takkan terpisah' hehe.
Alhamdulillah. Semoga silaturahim yang terjalin semula ni berkekalan sampai ke jannah."



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 


Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 
 
Continue Reading

05 March 2014

Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee

"kakak saya peratiiiii je kulit saya..dia claim sy pakai produk kecantikan padahal after pregnant saya tak rajin nak apply segala benda di muka..rahsianya? haa.. of kos la ESP..plus vit C, B com n vit E..terus dia mintak nak makan jugak vitamin2 saya tu..haaa..tahu takpe kan." - Puan Sha

 **Vitamin E
- Membantu mengurangkan parut...

- Meningkatkan ketahanan sel kulit
- Membantu kulit lebih gebu
- Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
- Memperbaiki struktur asas kulit

**VITA C 500mg
- Membantu proses pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut)
- Mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel kulit
- Membentuk kolagen secara semulajadi

**B-COMPLEX
- Membantu dlm mengurangkan stress & kelesuan
- Membantu wajah kelihatan lebih segar & x kusam

**ESP Soy Protein Isolate Powder
- Membantu menghilangkan parut jerawat
- Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu & berseri2
- Membantu mengurangkan tanda² penuaan pd kulit
- Meningkatkn keanjalan & ketebalan kulit
- MASKER ESP shaklee menghilangkan kulit kendur

Set kecantikan kulit yang menjadi pilihan ramai...hanya merawat dari dalam. kalau rajin boleh buat masker dengan ESP + Vit e. Best tau...Sape yang dah order boleh cuba..contact sy ye mcm mana nak buat.

 






 

 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
Continue Reading

12 October 2013

Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee ~ Healing Crisis Tetapi Tetap Sabar Sehingga Berjaya Mendapat Kulit Yang Diingini.


set kecantikan kulit shaklee
Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee...Sebelum...gambar dengan make up, selepas,,gamar tanpa make up.

Assalammualaikum..Nk share2 ckit ni tntang Shaklee.... ni la hasilnye bbrape bln sy ambil Shaklee ni... alhamdulillah kulit smakin terasa lembut je Dan kulit kusam pn brkurangan... pd awl sy ambil Shaklee pn sy mgalami healing crisis yg agak truk gak.. jerawat sume timbul.. sampai ade yg tegur sy knp jerawat sy bnyak... tp alhamdulillah.. berkat kesbaran sy Ttp ambil Shaklee tnpe brenti.. skarang ni la hasilnya.. Dan start sy ambil produk Shaklee ni, rmai yg tegur bntuk badan sy cantik Dan smakin kecil... wat rkan2 yg ambil produk Shaklee ni.., bila mgalami healing crisis kne la brsabar ea... mgkin tu cuma healing crisis je, yg bezanya setiap org x mgalami masalah healing crisis yg sama.. mgkin ade sesetgah individu mgalami healing crisis yg lama, Dan mgkin ade juga yg sekejap... ape yg pnting adlah ksabarn n jgan mudah ptus asa ye....,

testimoni set kecantikan kulit shaklee







Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

Continue Reading