01 October 2014

PROMOSI ESP SHAKLEE KEMBALI LAGI ~ BUY 6 FREE 1

 

Promosi ESP Shaklee Buy 6 Free 1 kini kembali...best ke best?? Memandangkan ESP mempunyai permintaan yang sangat luar biasa. Bulan Oktober ni Shaklee kembali melancarkan promosi seperti biasa. Iaitu beli 6 dapat percuma 1 can esp. 

Harga Pasaran Rm150.00. Kalau beli 6 free 1..dah layak dapat free membership. Kalau beli satu pun dpt harga promosi. Harga promosi kena la contact saya...sms / whatsapp ke 012-6102263 .  Untuk COD / Pick Up ESP Shaklee ini pula boleh berhubung dengan saya bagi mereka yang berada di sekitara Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara dan Seri Kembangan In Shaa Allah boleh jumpa untuk Cash On Delivery.
 

Antara Manfaat ESP Shaklee adalah seperti berikut : -

 ● Awet muda- Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap dalah kunci kepada awet muda.

● Kulit remaja-Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit, dan kepejalan otot, menpercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

● Pembekal tenaga- Membekal tenaga dengan segeradan meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

● Baik untuk hormon- Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah osteoporosis dan sakit jantung.

● Membaiki pigmentasi- membaiki masalsh rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan penuaan.

● Baik untuk prostat- Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbuktikeupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikel bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.

● Membaiki memori- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
 
Haa..cepat2...Buy 6 Free 1...Buy 1 with special price..Kongsi dengan kawan2 beli 6..dapat free 1..dapat keahlian percuma dan layak juga dapat bonus..waaa..berganda2 jimat kan.
 
Info lanjut ada dekat sini
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=83be9a147d7cebfb58df77f586ad919a

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  

0 comments:

Post a Comment