18 January 2017

JADI AHLI SHAKLEE DAPAT BELI SHAKER CANTIKWaahh berita baik untuk mereka yang nak jadi ahli shaklee, ada offer belian 100uv dapat beli shaker shaklee yang cantik tertarik ni. 

Buat pengetahuan uolls ramai sangat nak shaker ni tau sebab tu la shaklee buat eklusif untuk uolls yang baru jadi ahli je. Kalau tidak kami2 je la yang borong nya. hehe. 

So macam mana nak dapat kan shaker ni? senang je. Jadi ahli dengan bayaran Rm65.00 (sebelum gst) dan buat belian produk 100uv (dalam bentuk point) lepas tu boleh la beli shaker tersebut dengan harga Rm19.08. best ke best? Tawaran ni sampai Mac 2017 je tau. 

Nak tau lanjut tentang jadi ahli shaklee boleh baca kat SINIUntuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
0 comments:

Post a Comment