18 October 2019

YOUTH PURIFYING CLAY MASK & HYDRATING GEL MASK


Purifying Clay Mask (Untuk kulit berminyak / Mudah Berjerawat)

Rawatan wajah segera - Detoks dan membersihkan Secara semulajadi menyahtoksin dan membersihkan kulit dengan campuran tiga jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang yang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.

Rumusan ini menyerap dan menyingkirkan bahan pencemar, kotoran, dan sebum berlebihan untuk membantu meminimumkan penampilan liang pori, untuk kulit yang lebih licin tanpa menghakis atau mengeringkan kulit.


Hydrating Gel Mask (Untuk Kulit Kering)

Rawatan Wajah segera - Mengembalikan Seri Wajah

Manjakan kulit dengan kelembapan yang mendalam serta melegakan, untuk kulit yang segar dan terhidrat. Gel emas ini padat dengan asid hialuronik, jus daun aloe, dan gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile yang memberikan kesegaran dan kelembapan yang berpanjangan untuk kulit yang lebih berseri.


Cara menggunakan Mask Youth 
Untuk Kulit Berminyak 
Selepas seharian terdedah kepada pelbagai kotoran, kulit memerlukan detoks yang menyeluruh. Gunakan Puryfying Clay Mask untuk detoks dan pembersihan kulit. Juga bagus untuk penggunaan sebagai rawatan tompokan untuk kulit berminyak atau bahagian kulit mudah berjerawat.

Untuk Kulit Kombinasi 
Manfaatkan kedua-duanya! gunakan Purifying Clay Mask pada zon-T anda dan Hydrating Gel Mask pada pipi anda.

Untuk Kulit Berusia 
Guna keduanya secara berturutan. Gunakan Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask secara bertuturan pada hari yang sama untuk spa wajah segera dirumah.
Atau guna secara berselang seli hari Purifyinng Clay Mask dan Hydrating Gel Mask untuk menambah nutrien dan kelembapan


Harga Youth Mask rm297.50 per set (2 mask, mana-mana set)Ajuya Rashid
Hp / Whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara


0 comments:

Post a Comment