06 August 2020

BORONG FACE MASK BUDAK CORAK COMEL


Korang, saje la nak share projek Kakya sepanjang PKP ni. Macam mana boleh borong facemask budak corak comel-comel ni? Bermula nak beli untuk diri sendiri je 3 kotak..sekali pergi borong lebih dari 30 katon. Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan. Kalau korang nak cari kids mask corak comel-comel boleh la hubungi Kakya ye. www.wasap.my/60126102263

Antara corak yang ada ialah corak Hello Kitty, Unicorn, Panda, Rabbit, Mcoco, Princess, Monkey, Cery, Bear, Mushsrooms dan plain pun ada. 

Harga untuk Sekotak (50pcs) Rm45.00

Harga Untuk 10keping (1 packet) Rm10.00




Pos setaip hari ke seluruh Malaysia, Self pick up di Bandar Kinrara

Apa yang best sangat facemask budak, facemask kanak-kanak Kakya ni..Hehe..yang pasti mak mak pun suka tau. Antara testimoni facemask budak corak comel-comel ni     




Mak budak pun cakap selesa, lembut untuk anak-anak pakai facemask corak ni. Ada juga mak-mak yang menumpang comel sekali hehe. Katanya bila pakai facemask budak ni lebih ngam kat muka. So tak de la longgar sebab muka kecik. Dengan corak facemask yang comel-comel ni lagi la buat mak geram kan. So jangan la tunggu lama-lama sampai corak yang di gemari habis. 

Terus whatsapp Kakya ye untuk order sementara stok masih ada..Oh ye sape nak jadi agen atau join dropship pun boleh. Follow IG Facemaskbudakcorak , atau terus je whatsapp tekan button whatsapp ye. 

0 comments:

Post a comment