Showing posts with label shaklee putra heights. Show all posts
Showing posts with label shaklee putra heights. Show all posts

08 November 2018

PROMOSI OMEGA GUARD SEPANJANG NOVEMBER


Hai uolls, harap nya AR belum terlambat untuk update promosi shaklee bulan November ni. Belian Omega Guard untu november ni uolls akan dapat dengan harga yang tersangat murah. Beli 6 percuma 1, beli 2 dapat diskaun 5% tu.

Untuk belian 6 botol uolls jimat sehingga Rm136.00 dan terus daftar keahlian untuk penjimatan berganda ( kena whatsapp) AR untuk info lebih lanjut ok. 

Untuk belian 2 botol uolls jimat lebih Rm13.00 setiap set. Best tak. 

Yang pasti nya AR sangat2 syorkan uolls daftar keahlian untuk penjimatan lebih sebab lepas ni akan ada lagi promosi2 best untuk dinikmati sebagai pengguna tegar Shaklee. Ecehh.




Disini AR share sedikit sebanyak kebaikan serta manfaat Omega Guard ataupun Lemak baik untuk uolls. Bagus untuk setiap golongan. berbaloi sangat la untuk belian 6 percuma 1 tu kan. jimat banyak. 


Jangan tunggu lama-lama ok. sepanjang bulan November je tau. Lepas ni tak dapat nak nolong dah. 


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading

01 October 2018

PROMOSI OKTOBER ~ VITAMIN C BELI 3 DISKAUN 5%


Promosi Shaklee di bulan Oktober jatuh kepada Sustained Release Vitamin C Plus. Kalau korang ialah pengguna setia vitamin c wajib la ambil peluang ni untuk dapatkan harga super jimat diskaun 5% untuk belian 3 botol. 

Sebelum tu kena la tahu manfaat vitamin C ni

Manfaat Utama Vitamin C Shaklee :-
  • Membentuk kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, Lebam dikulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
  • Peningkatan system imun - Membina sel darah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan system imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan symptom flu dan selesema.
  • Memerangi Kanser - Ia adalah satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.
  • Mencantikkan kulit - Ambil vitamin C setiap hati untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
  • Memperbaiki insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress masalah berkaitan mental seperti keresahan
  • Mengekalkan Kolesterol Sihat - Ianya mampu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Continue Reading

10 August 2018

VIVIX SHAKLEE READY STOK

ready stok putra heights

Korang...nih AR dah borong untuk orang-orang Putra Heights atau kawasan berhampiran yang cari pengedar vivix Shaklee, atau cari Vivix Shaklee ready stok. 

Pengedar Shaklee ni berada di Putra Heights Seksyen 9, betul-betul belakang stesen minyak Petron kalau tak jumpa rumah tunggu la kat situ nanti AR datang. hehe. 

Lagi 1 pitstop boleh juga jumpa di Giant Putra Heights..Dah jumpa Giant Putra Heights..terus hello AR. Tak sampai 5 minit AR sampai. ahakss..



Sempena promosi ni...uolls layak untuk menikmati belian yang jauh lebih murah dengan pendaftaran ahli. Lagi pun dengan belian set promosi 

2 botol vivix anda layak untuk menikmati diskaun 5% , Percuma keahlian dan akan dapat cash rebate 5%. Haa banyak jimat tu. Kalau belian 6 botol lagi la jimat kan...Percuma keahlian, percuma sebotol vivix dan bonus 11% dari jumlah belian...wooo...suka tak? AR la suka nak share dengan korang semua. Bila jimat2 ni sape tak suka. 

Sebelum tu siapa yang memang pengguna tegar Vivix tau la Vivix ni untuk apa kan. Yang belum tahu dan baru2 nak cuba boleh rujuk info ringkas kat bawah 



TESTIMONI VIVIX SHAKLEE boleh KLIK SINI. banyakkk untuk kanser, kencing manis, buah pinggang, diabetes, stroke dan sebagai nya. 


DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Continue Reading

08 August 2018

PROMOSI OGOS ~ BELI SET YOUTH SKIN CARE SHAKLEE FREE FACIAL DEVICE


harga youth shaklee


Ada lagi ni promosi bulan ogos ni korang. Jangan cakap hakak tak payung hokey. Belian Set Youth Renew & Maintain , Set Youth intensive treatment & repair set korang akan dapat Youth Facial Cleanse & Firm Device secara percuma tau. Best sangat dengar nya device ni boleh urut semua2 tempat. hehe. Boleh guna untuk cuci muka sambil urut2 untuk bagi firm.

Youth Renew & Maintain Set 
 - cleanser
 - Toner
 - Moisturiser
- serum
 - Night cream 

Harga Youth Set Shaklee Renew & Repair : Rm1262.50 (RP)

Youth Intensive Treatment & repair 
 - Clenaser
 - Toner
 - Moisturiser
 - Serum
 - Night cream
 - radiance + e

Harga Youth Set Shaklee Intensive Treatment & repair : Rm1675.00 (RP)

Dengan pembelian set ini..korang layak untuk dapat free membership tau. Maka nya harga akan menjadi jauh lebih murah dengan pendaftaran sebagai ahli. Jangan risau jadi ahli tak perlu buat bisnes pun. Daftar untuk dapat menikmati harga yang jauh lebih murah dan jimat. AR akan guide korang untuk mendapat yang terbaik. 


Haa..Device ni boleh digunakan di setiap pelusuk badan..haha...gunakan krim2 yang ada di dalam set youth Shaklee korang atau pun Herbal blend krim dan juga Baby Shaklee. Wow...teruja betul ni. Katanya device ni sangat lembut bila dikenakan pada kulit kita. wow sangat kan. AR nakkkkkk. 




Boleh tengok demo pengguna Youth Device yang sangat exclusive dalam video kat atas ni. Nak order roger AR terus. hehe. daaaaa



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Continue Reading

20 October 2017

PERSONAL COACHING BERSAMA MASTER NADIAH


Hari selasa lepas sebelum raya deepavali AR dan sahabat lynd (Vitalynd Empire) telah pergi berjumpa dengan master dalam Shaklee. Beliau boleh dikatakan pangkat nenek kepada kita orang. Memandangkan beliau la yang paling dekat beliau lah orang yang jadi mangsa untuk serbu mengenai bisnes shaklee ni. 


Sebenar nya dah lama nak datang jumpa Master Nadiah secara personal macam ni. ye la boleh kongsi pendapat dan tambah baik mana yang kurang sepanjang AR berbisnes online ni. Alhamdulillah anak-anak cuti sekolah boleh la datang waktu weekdays.


Suami Master Nadiah iaitu Master Amir juga berkongsi sesuatu mengenai FB Ads. AR pun nak cuba2 la ber FB Ads mana tahu ada rezeki guna fb ads pula kan. 


Dalam gambar ada 10 orang kanak-kanak...hehe. dari 3 orang ibu. Anak AR la paling ramai 4 orang. kuikui. Tapi dorang ni sangat la sporting tak ada drama langsung sepanjang mak-mak dorang ber coaching 


Dah bosan layan movie kat luar dorang pergi kerja kan playroom kat rumah master nadiah pula. Senyap je duduk dalam tu. Kadang-kadang datang jugak jenguk apa la di buat nya kan. Si kecik tu boleh tahan. haha. 


Alhamdulillah dah selesai coaching umi belanja makan black cayon dekat alamanda. hehe sebenarnya umi yang terasa nak makan koteow ladna seafood. tomyam pun teringin jugak. sebab anak2 pun suka tomyam kat situ walaupun pedas layan jugak. 

Nayli makan telur je. haha


Haris lagi la sangat good boy. sampai je Black cayon. AR letak atas riba terus selamat dibuai mimpi. umi and kakak boleh la makan dengan gembira dan tenang


Lepas makan nasi...jangan lupa pencuci mulut ye. keluar dari black cayon terus order waffle di food court alamanda tu. feveret kita orang anak beranak la ni. haha

Alhamdulillah...Keluar haritu rasa bermakna sangat walaupun ada sedikit debaran sebab nak kena handle anak 4 orang sorang2. Tapi niat baik Allah mudahkan urusan. Dorang sangat la terkawal. huhu sebak pulak. so lepas ni boleh la umi bawa jalan lagi. ahakss

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

Continue Reading

03 August 2016

PROMOSI OGOS ~ OSTEMATRIX SHAKLEE HARGA MURAH

shaklee putra heights

 Untuk peminat tegar pil kalsium dari Shaklee Ostematrix yang kaya dengan magnesium, boron, vitamin D dan zink. tawaran paling hebat abad ini. haha chewahh..mau tak nya bekalan untuk 7 bulan terus. serius murah dengan pembelian 6 botol ostematrix boleh dapat percuma sebotol. jimat sangat kan. 

ostematrix untuk hamil

Kalau dah biasa beli dengan harga pasaran Rm 62.00 uolls kena la jadi ahli untuk dapatkan harga yang lebih jimat, jimat 5% tambah dengan keahlian 20%..waaa memang tak rugi terus daftar keahlian shaklee. 



Ostematrix
  • Kalsium untuk tulang kuat dan sihat(40% daripada susu ibu mengandungi kalsium)
  • Membantu mengasimilasikan kalsium kedalam tulang dan menguatkan
  • merangsang penyerapa kalsium
  • Bantu dalam metabolisme tulang
  • Mengaktifkan enzime yang menbantu dalam pembinaan kepadatan tulang



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading