Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 September 2014

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 
Just nak share pengalaman consume set mengandung shaklee selama hampir 5 bulan yang dibeli dari SihatHouse:)
Pengalaman 2 kali (boy and girl) mengandung yang sebelum ni:
1) kulit automatik jadi gelap..
2) Jerawat belakang badan tumbuh mencanak canak,
3)leher jadi hitam berdaki,
4)ekzima menjadi jadi (gatal sana sini)
5)bila checkup selalu kene bebel sebab hb rendah,
6)sepanjang mengandung gigi sakit ( bersalin je, gigi wajib kena buang sebab reput, dua kali pregnant dua batang gigi hilang.. Uwaaaa)
Bila mengandung kali ketiga sebab fikir umur sikit lanjut bila tahu pregnant je.. Terus buat persediaan.. Order set mengandung shaklee.. Dan Alhamdulillah.. Gejala gejala yang saya sebut diatas satu pun tiada bila mengandung kali ini... Malah nurse dan doctor dari swasta n kerajaan selalu tanya "pregnant anak pertama ke?" Sebab saya nampak sihat dan bersemangat dan ceria...
Berusaha untuk sihat bersama Shaklee:) InsyaAllah.. Dengan izin DIA juaaa
P/s: saya hanya pengguna sahaja...bukan dealer,agent,atau sekutunya ...hehehe

Best kan..saya sendiri sudah merasa kesan dari set ini..Alhamdulillah..walaupun pregnant tapi kulit dan badan tetap sihat. Untuk info lanjut mengenai set ini boleh baca kat sini ye.Set Hamil Shaklee
 
 



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=132f222c336f78ae7a3158b2c7786d05
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.














Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  
 
 

 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign