09 January 2013

Kenapa Saya Pilih SHAKLEE sebagai "Supplement" harian saya??


COMPANY YANG STABIL SEJAK 1956

Shaklee telah berada dipasaran lebih 50 tahun.Ia tertua di pasaran makanan tambahan dan pastinya kukuh dan hebat. Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.


PRODUK YANG BERKUALITI 

Yang paling utama adalah...produknya yang berkualiti. Salah satu produknya yang pertama dicipta- Vitalized Mineral, dirumus pada 1915. Ia produk yang harmoni dengan alam semulajadi dan terbukti dengan ujian klinikal. Semasa saya memilih produk Shaklee, saya yakin dengan tiga perkara dibawah:-
Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal.Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

PELAN JUALAN MENARIK

Berpeluang menikmati bonus skim yang shaklee tawarkan, tiada limit RM, berpeluang mengikuti trip-trip international dan local secara percuma, berpeluang mendapat recognition (trophy dan cash) dari Shaklee, berpeluang membina empayar bisnes sendiri baik secara part time atau full time. Dan hasilnya nanti, dapat berkongsi kebaikan produk dan kesihatan yang tidak ternilai..Malah bonus juga tiada limit. Tidak mustahil sebagai Jutawan.

0 comments:

Post a Comment