23 May 2015

PROGRAM 'YES' SHAKLEE ~ SET JIMATHi semua..ini ada lagi 1 berita gembira AR nak kasi tau..aritu promosi Jadi Ahli dengan pembelian mana2 produk dapat percuma Vitalea Iron Formula kan..Harini AR baru nak bagitau uolls Shaklee juga ada tawarkan SET YES. Haa apa tu YES?? Young Entrepreneur System... yang mana dengan setiap pembelian set-set yang ditawarkan uolls akan dapat diskaun 5%, Nak lagi jimat?? kena la join ahli..Jimat lagi 20-25% tu uolls. Takkan nak sihat sambil berjimat kan. Takkan taknak kurus, slim cantik dengan harga jimat kan. Baik join ahli dari sekrang hingga bulan oktober sahaja.

Set-set yang terdapat dalam YES ni adalah :-
Set Hamil (Healthy prenatal)
 - Uolls akan dapat Bcomplex, Vitalea, Vitamin C, Ostematric, Omega Guard dan ESP dengan harga diskaun 5%.

Set Pantang (Healthy postnatal)
 - Sama juga dengan Set Healthy prenatal Ostematrix, alfafa, vitamin c, Omega Guard, vitalea dan ESP

Set Slimming (Healthy Fitness)
 - Set ini mengandungi 2 can Cinch pelbagai perisa boleh pilih antara Cinch latte, cokolat ataupun vanila, Cinch tea, Herbalax, lecithin dan Vitalea

Set awet muda (Young living)
 - Bagi pengamal awet muda yang nak sihat secara menyeluruh sangat digalakkan ambil set ini. Jimat dan tahan lama. terus dapat 2botol vivix dan percuma keahlian, 


Kalau nak tau info lebih lanjut boleh hubungi AR ok. Pembelian sehingga 200uv uolls akan layak mendapat keahlian percuma yang bernilai hampir Rm70.00 Jangan lepaskan peluang ni tau.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 


Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 
 

1 comment: