22 May 2015

TESTIMONI ESP & VITAMIN C SHAKLEE ~ KULIT MAKIN CERAH DAN TAK KUSAM


Testimoni customer rakan seperjuangan AR dalam Shaklee..Beliau juga merupakan salah seorang yang mengalami Shaklee Effect sendiri. Sape tak suka kalau kulit makin cerah dan tak kusam lagi kan. Ini la yang AR tunggu2 dari customer AR. Harap mendapat manfaat dari setiap jenis vitamin yang mereka ambil. In Shaa Allah. Jom baca cerita nad tentang perubahan kawan merangkap customer beliau.


"Kawan UITM masa zaman belajar 2006- 2009 dulu, whatsapp nad , tanya khabar. Ralit-ralit sembang (nampak di situ cerita char keow tiau. hihi),
dia pun bagitau selalu baca sharing nad kat FB pasal shaklee. Terlanjur sembang2, dia tanya vitamin apa yang sesuai untuk kulit dia yang berminyak di Tzone & kusam.

Nad suggest ambil energising soy protein (esp) & vitamin C. Dalam sebulan, nad tanya feedback dia, dia sangat excited & puas hati dengan kulitnya.
Dah cerah & tak kusam dah, sampaikan mak dia pun puji!

Bukan tu je, kalau dulu kami dah lost contact. Sekarang ni boleh dikatakan every 1-2 week mesti tanya khabar. 'Kami buddy! Takkan terpisah' hehe.
Alhamdulillah. Semoga silaturahim yang terjalin semula ni berkekalan sampai ke jannah."Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 


Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 
 

0 comments:

Post a Comment