16 May 2015

TESTIMONI ESP & ALFAFA SHAKLEE ~ BEBAS DARI MASALAH KULIT JERAWAT DAN LEBIH SIHAT

Assalamualaikum WBT..arini AR nak share rakan AR dalam shaklee yang mengalami perubahan sangat ketara selepas ambil ESP dan Alfafa Shaklee. Alhamdulillah beliau kini lebih yakin dengan perubahan kulit yang bebas dari jerawat. muka pun nampak lebih runcing kan.

"Dont make SHAKLEE a secret..share it..its a GIFT you giving people...

InshaaAllah...

Segala perkara berlaku adalah dengan izinNya..begitu juga jodoh saya dengan shaklee..Alhamdulillah kesihatan dalaman saya totally different terus terserlah di luaran..nak tahu apa masalah saya dulu?

~ kulit muka berjerawat teruk,kena pakai mekap tebal tapi still tak boleh cover jerawat bersepah.
~ batuk dan selsema berpanjangan akibat allergic yang teruk
~ pelawasan kurang baik,kerap berlaku sembelit,najis berdarah,ada simptom buasir selepas bersalin
- yes..segala permasalahan di atas,menyebabkan badan rasa tak sihat,tak selesa,berat badan pun dah menghampiri BMI yang dah xsesuai dengan ketinggian..uittt scary!!!

Cinta pertama saya dengan SHAKLEE is only ESP+ALFALFA

Simple word describe how special ESP+ALFALFA
ESP~ Menyihatkan hormon dan seterusnya mencepatkan penyerapan segala vitamin dalam badan
ALFALFA~ Segala masalah jerawat,allergic,pelawasankurang baik,berat badan berlebihan disebabkan detox tidak berlaku dengan baik..dats y Alfalfa sangat2 membantu untuk DETOX

Saya KONSISTEN, saya lebih sihat, ceria dan selesa dengan badan saya now!!!
Jom Jatuh Cinta dengan shaklee.. - Pn Suriani Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
0 comments:

Post a Comment