29 September 2017

SHAKLEE SELAMAT DAN BERKESAN JADI PILIHAN ATLET ANTARABANGSA

shaklee sponsor atlet

Biasa kita dengar produk kecantikan atau kesihatan akan digunakan oleh artis-artis kan? siap di lantik dan dibayar untuk jadi Duta lagi 

Mungkn ramai yang tak tahu yang sebenarnya, Shaklee ni ada kerjasama dengan atlet2 olimpik untuk membuktikan yang Shaklee ini dapat membantu mereka untuk mencapai kemenangan dalam sukan dunia yg berprestij. Bagi mereka Shaklee adalah makanan tambahan yang diambil untuk kekal sihat.

Kat sini, AR nak share kisah dan gambar yang diambil oleh sahabat AR masa pergi Conference di US dan pengalaman beliau disana

Alhamdulillah. Semasa Siera ke USA baru-baru ini untuk menghadiri Conference Shaklee disana,siera berpeluang untuk bertemu sendiri atlet-atlet sukan Olimpik yang menggunakan produk Shaklee.mereka sendiri yang memberi testimoni mereka menggunakan produk Shaklee.

shaklee berkesan

Untuk pengetahuan semua,untuk melayakkan atlet memasuki sukan Olimpik,mereka perlu melalui beratus-ratus ujian ke atas badan mereka.Ini bagi memastikan atlet tersebut bebas dari pengunaan dadah dan bahan ubatan serta supplemen yang berbahaya. dan nyata Shaklee terbukti SELAMAT & BERKESAN untuk para atlet Olimpik.

shaklee berkesan

SENTIASA BERKESAN
--------------------------------
Kami Menjamin Tahap Keberkesanan Yang Efektif

Banyak syarikat mendakwa produk-produk mereka berkesan tetapi di Shaklee, kami mempunyai bukti. Anda akan temuinya di dalam lebih 100 kertas kajian saintifik, 90 darinya telah diterbitkan di dalam majalah-majalah, yang telah membuktikan keberkesanan bagi produk-produk Shaklee. Anda boleh temuinya melalui lebih 300 juta USD pelaburan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk. Anda juga boleh temuinya melalui ’Landmark Study 2007’ yang dikendalikan dengan kerjasama penyelidik-penyelidik daripada UC. Barkeley School Public Health menunjukkan mereka yang mengambil produk tambahan Shaklee terbukti jelas mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil jenama multivitamin yang lain.

shaklee atlet

Dan kami membuktikannya melalui 54 pingat emas yang dimenangi oleh Shaklee setanding dengan kehebatan atlet-atlet terbaik dunia. Dan lagi, bukti yang benar-benar menyakinkan antara semua ini adalah di dalam berjuta-juta orang yang mempunyai kehidupan yang sihat, di antaranya adalah disebabkan mereka menjadi produktif disebabkan oleh Shaklee. Sebelum sebarang produk Shaklee menjadi milik anda, kami telah bekerja keras untuk memastikan ianya terbukti dan apa yang kami katakan adalah benar.
Kami Menjamin Tahap Keberkesanan Yang Hebat.

shaklee berkesan
  • $300 juta USD telah dilaburkan di dalam kajian, pembangunan produk dan ujikaji
  • Terdapat lebih daripada 100 bahan rujukan saintifik, 90 daripadanya dicetak di dalam jurnal bagi rujukan pihak ketiga
  • 7 daripada 25 Pengembara Handal di dalam buku Time Life of All Time telah diperkasa oleh Shaklee
  • Produk Shaklee telah memperkasa Pengembara bertaraf Elit Dunia, Will Steger dalam 4
  • Ekpedisi Artik Antarabangsa
  • 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee
  • Shaklee juga memperkasa atlit termasuk kumpulan peluncur ais, acara pentatelon Eli
  • Bremer, Darin Shapiro, peluncur air Michelle Simpson, perenang Carly Piper, pemain Golf
  • LPGA Reilley Rankin dan pemain softball Jessica Mendoza yang mana mereka mengambil produk Shaklee secara harian untuk prestasi yang optimum.
Terima kasih Sierra Hayyi untuk perkongsian yang sangat bermakna. 

Bagi uolls yang berminat dengan rangkaian produk shaklee boleh ke link KLIK SINI untuk senarai produk dan harga 


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


0 comments:

Post a Comment