03 October 2017

ESP SHAKLEE UNTUK SEISI KELUARGA

Sumber : Shaklee Malaysia 

Khasiat protein lengkap untuk seisi keluarga 

Setiap ahli keluarga adalah sama penting. Berikan orang yang anda sayangi protein soya terbaik, untuk khasiat terbaik, yang diperlukan oleh badan mereka

Ayah - Untuk bekalan tenaga seharian, Menggalakkan perkembangan otot yang sihat dan mengekalkan kekuatan otot
Ibu - Untuk bekalan tenaga sepanjang hari yang aktif dan sihat. Membina kulit yang lebih licin dan berseri. Kehamilan sihat dan penyusuan ibu yang lancar.
Nenek - Membantu memberi tenaga untuk lebih bersemangat. Membantu melalui fasamenopaus dan kekal sihat sepanjang hari. Menyokong penyelenggaraan tulang.
Datuk - Memberi sokongan dan kesihatan tenaga tambahan, mengekalkan peredaran darah yang sihat untuk fungsi jantung yang optimum 
Kanak-kanak - Memberi tenaga seharian untuk kekal aktif dan menyokong pertumbuhan tulang yang kuat dan sihat. Mempercepatkan pembaikan dan pembaharuan sel

Info Lanjut mengenai ESP SHAKLEE klik siniUntuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.0 comments:

Post a Comment